najveca glupost je to da se raspravlja ovoliko o tom glupo sudaru. najveci krivac za ovu raspravu je sterilnost ove moderne formule, nedostatak brzine bolida, mlade glave bez respekta i vozaci koji mogu mirne duse sudjelovati u reklamama za uloske i pelene za odrasle a ne u nekim "macho" stvarima.
da su ova pravila i nacin voznje vrijedila prije senna bi bio u zatvoru, schumi bi imao zabranu bavljenja bilo kojim sportom, pique bi imao ugovor u UFC-u, montoya bi bio u instituciji za dusevne boli a Gillesu bi uzeli vozacku.
pederizacija formule je pocela kad su krenuli sa kaznjavanjem schumija da bi onaj niskoristi hill dobio prvenstvo pa ga se kaznjavalo i provlacilo po svim novinama zbog kojih su par godina prije pljeskali senni. pa se to nastavilo sada sa hamiltonom, vettelom i takvim placipickicama kojima je uvijek nesto krivo, nemaju srece ili nesto slicno...
hamilton je kriv samo zato jer nije naviknut da se u f1 moze i dalje ici senninim pristupom: "il' me pusti jer sam brzi ili idemo na pivu prije kraja". znam da je moj argumen u pimepku ali je u skladu sa situacijom