A sad za pinga da vidimo koga sve smatra "padobrancima".
Svi vi koji i dalje zamjerate što se Michael sudario s Hillom, zašto ne zamjerate Hillu što se u sezoni 1995 dva puta zabio u Michaela? To sigurno niste znali.
Na VN Britanije i VN Italije kad se zabio direktno u Schumacherov zadnji kraj bez kočenja.
Schumacher je te godine imao bolid s kojim je uzeo 9 pobjeda i jedine dvije koje nije uzeo su te dvije iz kojih ga je izbacio Hill.
1996 je otišao u Ferrari koji je tu sezonu imao prvi bolid s 10 cilindričnim motorom i ostvario je mislim 2 ili 3 pobjede,al uglavnom završio je čovjek 3 tu sezonu i rekao da je to bio najgori auto kojim je ikada upravljao.
Ajde da vidim koji bi vozač to sad mogao s tak lošim bolidom napraviti, biti treći s tri pobjede na kraju sezone. A svi mi koji "ne znamo" znamo koliko se bodova djelilo za koju poziciju u utrci.
A već u sezoni 1997 se borio ZA NASLOV s lošim Ferrarijem i opet nije došao do naslova jer se u njega zabio Villeneuve
i izbacio ga iz utrke. Zanima me kaj sad mislite o tome? To je uredu? Al kad MSC nekog u pretjecanju zakači to je drvlje i kamenje.
A sezona 1998 kada je Michael imao izjednačenu bodovnu situaciju s Hakkinenom i trebao je pobjediti i preuzeti vodstvo mislim u SPA kad je kiša bila. Schumacher je prelazio Hakkinenovog kolegu Coultharda za cijeli krug i ovaj je u trenutku pretjecanja iz nikakvog razloga zakočio i otkinuo Schumacheru kotač.
I zbog toga je izgubio i taj naslov. Po meni je to jednaka sramota ko i Barrichellovo puštanje MSC u Austriji, samo kaj u tome nije nitko mogao poginuti,al u ovome je.
U 1999. je krenuo s tri pobjede, pa par odustajanja odma poslije toga, i onda je imao onaj sudar u zid u Britaniji na polovici sezone dok je vodio u ukupnom poretku. I tu sezonu je bio jako dobar i možda bi i uzeo naslov da nije nastradao i bio out 6 trka.
Čovjeku su htjeli uzet naslov 1995 prek te kazne zabrane vožnje 2 trke i 1997 mu Villneuve uzima naslov sudarom, i to je uredu? 1998 mu Coulthrad radi isto, jel to uredu.
E sad nek opet netko nešto sere da mu se posložilo nešto u životu. Pa nakon sveg ovog je bila Božja pravda jer je stvarno bio najbolji tada. I nakon svega ovoga se dizao i padao i dizao opet dok nije ubio Boga u svima 5 godina zaredom. I zato ga cjenim i poštujem jer bi ja već sve nakon te dvije zabrane trka 1995 streau u 3 PM.