15-06-2026, 19:33:56

Autor Tema: F1 2012  (Posjeta: 89395 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline KA2001MR

• Trade Count: (0)
  • Ovisnik o alfistima
  • Spol: Muški
    • Duga Resa
Odg: F1 2012
« Odgovori #600 u: 20-03-2012, 13:11:53 »
Strasno koliko ti mozes stitit taj Mcl.

I hamilton je sam odlucio lagat, pa je ovaj drugi dobio otkaz......

Kad mcl vara i laze onda su krivi 2 covijeka, a kad ferrari vara i laze onda to radi njih najmanje 2000???

Daj prihvati cinjenicu da su svi isti i da je taj sport pun toga i da je to sastavni dio tog sporta te da se apsolutno svaka momcad okusala u svakakvim igrama i igricama da bi stekli prednost, bili to ferrari ili marussia, samo su neke momcadi puno poznatije i pod povecalom, neke su uhvacene neke nisu, a sto je momcad veca i bori se za vise pozicije da je i ulog veci!

Ja bi shvatio da je Mcl bezgresan i da je to jedini incident vezan za njih pa ih tako branis, ali nije i oni su sto se tog tice isti kao i ferrari i s tim se pomiri, a u pitanju su milijuni pa se to ne radi zbog cokolade, ako kuzis.

Daj onda u slucajevima ferrarievih prevara navedi 100 ljudi koji su upleteni.

Ja sam to prihvatio, ne odobravam takve stvari niti cu ikada, ali mi je jasno zasto se dogadaju i potpuno sam svjestan toga, bez obzira sto volim ferrari, nazalost je tako.

Bilo je toga more sigurno sto se nikad nije niti ce saznati, a i bit ce uvijek, neki ce bit uhvaceni neki ne.

Tvoja ljubav prema Mcl te ucinila preslijepim i bez razloga ih se trudis nacinit svetima kad nisu isto kao ni bilo koja momcad, deal with it
........

Offline imc1

• Trade Count: (+1)
  • Ovisnik o alfistima
  • 156 SW 1.9 16v m-jet
    • Rijeka
« Odgovori #601 u: 20-03-2012, 16:28:49 »

Kad mcl vara i laze onda su krivi 2 covijeka, a kad ferrari vara i laze onda to radi njih najmanje 2000???

Daj prihvati cinjenicu da su svi isti i da je taj sport pun toga i da je to sastavni dio tog sporta te da se apsolutno svaka momcad okusala u svakakvim igrama i igricama da bi stekli prednost, bili to ferrari ili marussia, samo su neke momcadi puno poznatije i pod povecalom, neke su uhvacene neke nisu, a sto je momcad veca i bori se za vise pozicije da je i ulog veci!

Ja bi shvatio da je Mcl bezgresan i da je to jedini incident vezan za njih pa ih tako branis, ali nije i oni su sto se tog tice isti kao i ferrari i s tim se pomiri, a u pitanju su milijuni pa se to ne radi zbog cokolade, ako kuzis.

Ja sam to prihvatio, ne odobravam takve stvari niti cu ikada, ali mi je jasno zasto se dogadaju i potpuno sam svjestan toga, bez obzira sto volim ferrari, nazalost je tako.

Bilo je toga more sigurno sto se nikad nije niti ce saznati, a i bit ce uvijek, neki ce bit uhvaceni neki ne.

Tvoja ljubav prema Mcl te ucinila preslijepim i bez razloga ih se trudis nacinit svetima kad nisu isto kao ni bilo koja momcad, deal with it
Jedini normalan i realan post u 30 stranica gluposti...čestitam :ok:  :craz

Online Alfista145

• Trade Count: (+2)
  • Ovisnik o alfistima
  • 147 1.6 TS 2001 - Volvo V60 RD4 2018
    • Istra
« Odgovori #602 u: 20-03-2012, 16:43:31 »
 :da: :ok:
Alfa u srcu, Volvo u garazi.

Offline dogo

• Pripravnik
  • **
    • rijeka
« Odgovori #603 u: 20-03-2012, 17:56:25 »
:funny: :smijeh :smijeh :smijeh

kako se netko tjesi  :smijeh cim ima konkurenta odma se on prilagodava .. da mu se dovede masa onda se nebi trebao prilagodavat  :smijeh i sad ce se isto prilagodavat posto je bolid promjenjen pa ce mu opet trebat prilagodba  :smijeh

čekaj,šta ti stvarno misliš da ros ovu sezonu može biti bolji od msc?
ako pratiš f1 onda znaš da nema nikakve šanse!!!

Offline Face_Off

• Trade Count: (+4)
  • Ovisnik o alfistima
  • Alfa Romeo 156 1.8 TS + Honda CBR600RR
    • Vrgorac
« Odgovori #604 u: 20-03-2012, 19:08:23 »

Slusaj ne kazem ja da nema pokvarenih ljudi u McL ili da ne spinjuniraju druge ili varaju mozda - kazem da u tom odredjenom slucaju nije dokazano!

Btw, Charlie Withing je bog i batina za sve dopusteno/nedopusteno u F1 i slazes li se samnom da kako on kaze tako se neko pravilo provodi :?:

On je sa ekipom pretresao McL bolid te godine i izjavio sluzbeno da nema ni 0,00000001% od Ferrarija na njemu - ja samo to govorim! Zato nije tribalo kaznit momcad - a one koji su vidili dokumente def kaznit! (opet kazem, ako ti se cita sluzbeni dokument daj mi mail pa ti posaljem)

Pa tribalo je  LH kaznit zbog laganja - ja se ne bi bunio....

recimo Toyotu nisu kaznili kad su ih zakljucali u tudjoj garazi - ni momcad ni ljude...

A ovo zadnje iz tvog posta mozes rec za bilo koga ko prati F1 i navija za nekoga - pa cak i za sebe  :ok:

Ja samo iznosim svoje misljenje - sto imam pravo kao clan foruma isto ko i ti. i tko daje za pravo ijednom od nas rec da smo u pravu o ovoj temi?

EOD od mene na tu temu - a Ferrari ekipa nek se drzi na okupu i dalje  :mah:
Mika Hakkinen, Spa 2000: "...and it was great, great overtaking...
I loved it! I'm not sure if the Michael did.."

Offline KA2001MR

• Ovisnik o alfistima
    • Duga Resa
« Odgovori #605 u: 20-03-2012, 19:26:27 »
Iskreno cisto sumnjam da bi ron dennis prihvatio onoliku kaznu ravnodusno da nisu bitni ljudi imali prste u tome, ako nista zaprijetio bi odlaskom jel jedina momcad uz ferrari bez koje f1 nebi bio f1 je Mcl i siguran sam da bi se kazna smanjila.

Takoder nije da je bilo tesko vratit bolid u staro stanje ili jos nisu sve stvari ukomponirali da bi primjenili ferrarieva rijesenja..... Svasta je moguce, iskreno me zaboli za Mcl i njihove muljaze(a ta nije jedina)

Moj post je bio namjenjen tome sto stalno skaces i okrivljujes sve kak varaju, a Mcl je sveta krava.

Ja volim Ferrari ali mi ne pada branit nesto sto je dokazano da su muljali, a ako su dokumenti bili u posjedu Mcl-a kako ja mogu dokazat da ga nije vidio neki inzinjer-on pogleda, bitne stvari mu odmah zapnu za oko(ak je dobar inzinjer) i sad su dokumenti bili kod onog tko ih je i nabavio.

Znaci ja u ducanu i vidim sisu neke zene koja probava grudnjak i pita me njen muz da jesam vidio sisu njegove zene-sigurno cu mu priznat(al je cinjenica da sam vidio trbuh i sve, al sisa mi je zapela za oko :D

Kuzis sto ti hocu rec, nebi to proslo samo tako da mcl nije bio svjestan toga-barem bitni ljudi

Ali ti stalno pljujes po ferrariu kao prevarantima, a mcl je identican, pitanje je samo koga su vise puta uhvatili sa sapama u medu.

Daj mi quote di ja branim ferrari i predstavljam ga svecem za nesto sto su shebali- jesu nije im na cast, ali sto bi im ja sad poceo silom navijat za mcl koji radi to isto al mi nije drag?

Naravno da svatko ima pravo na misljenje i ja ga uvazavam time i iznosim svoje da tvoja prezentacija Mcl kao dobre vile, ne stoji kao ni bilo koje momcadi, to sto jos nisu otkrivene njihove prljave stvari ne znaci da ih nemaju, samo ih bolje skrivaju.

Sam adrian je rekao da cita pravila dok ne smisli kako ih zaobic-to je formula 1 uvijek bila i uvijek ce bit i to se ne digada samo u formuli
........

Offline Face_Off

• Ovisnik o alfistima
    • Vrgorac
« Odgovori #606 u: 20-03-2012, 19:41:28 »
Procitaj moj post o kojoj ja situaciji govorim tocno - ne govorim sta je bilo prije sta kasnije, zna se na sta se misli tocno....
a ti da imas zelje i volje moga bi procitat sve na 80tak stranica - posto navijam za McL potrudio sam se i to procitat i plus hrpu analiza sa strane pa malo drugacije gledam na neke stvari.
Po meni je najvecu krivicu trebao snosit trio Coughlan, De La rosa i Alonso - da su oni kaznjeni odmah, za kaznu momcadi ne bih rijeci rekao!

Cim se lova vrti velika normalno da ce uvik bit onih sto muljaju - i mozda i sad ima nesto sto nije navedeno u pravilima, al onda nisu nista ukrali od Ferrarija da je zavrsilo na bolidu - cisto sumnjam da bi FIA previdila neki dio ili tako nesto, znas da su rigorozni po tom pitanju....

A viruj mi da san ja velik kriticar McL uzivo, samo kad vidim da vecina ferrarijeve ekipe tu na forumu pise jedno te isto uvik onda kazem i sto mislim i sto ne mislim... doduse ti ces se nasmijat na to sigurno  :hehe:

Istina je negdje na sredini onog sto ja i ti pisemo - doduse mislim da boli briga one u Fer i McL sto se mi prepucavamo tu al ajde, bar je zabavnije i brze vrime prodje do iduce utrke :craz

Alfa Dreams

• Gost
« Odgovori #607 u: 20-03-2012, 22:16:43 »
Gle ih, gle ih 

Isuske kaj sam napravil, sad se budu svi posvadili.

Offline Face_Off

• Ovisnik o alfistima
    • Vrgorac
« Odgovori #608 u: 20-03-2012, 22:24:30 »
Gle ih, gle ih 

Isuske kaj sam napravil, sad se budu svi posvadili.

nema svadje  :ne:

ja triban drzat red tu - rasprave mogu al svadju i vrijedjanje ne toleriramo, pogotovo na osobnoj razini  :ok:

Ovo je samo malo do vikenda - onda cemo imat svjezih tema  :drive:

Offline Roko

• Ovisnik o alfistima
  • 159 Ti
    • Zadar
« Odgovori #609 u: 20-03-2012, 23:02:18 »
Nek prodje par trka pa onda raspravljajte o toj temi  :) :hap:  . Iz prve se malo tog dalo zakljucit..

in the meantime..

..dodji da ti dam trisku           :hehe: :hehe:

Stirling Moss: "Quite frankly, Kimi Raikkonen is the fastest driver in the world"
Ron Dennis: "Kimi is so incredibly cool that I think that aspect of his personality surpasses even Mika.
Fernando Alonso: "Spa only earns the best"

Offline dizelas 156

• Sa stažom
  • 156 2,4jtd
    • Vukovar-Mitnica
« Odgovori #610 u: 21-03-2012, 13:23:49 »

:care :care :care :care

Svi automobili imaju nešto ali samo jedan ima srce! ALFA ROMEO

Offline Face_Off

• Ovisnik o alfistima
    • Vrgorac
« Odgovori #611 u: 21-03-2012, 16:37:19 »
A cujte kad se govori o McL onda je to prica naslijepo i tako to, kad se prica o ferrariju onda je to navijanje  - ko sto rekoh, svi imamo svoje misljenje i pravo na iznosenje istog  :hap:

Btw, za Maleziju kazu da ce bit kisa cijeli vikend, Mcl najavljuje da ce bit jos brzi, isto i Mercedes, Rbr je brz dosta ionako, Alonso kaze da ce bit ko i u australiji (mada se sve okrece naopako po kisi), jedino od Lotusa ni traga ni glasa  :?:

Offline Roko

• Ovisnik o alfistima
  • 159 Ti
    • Zadar
« Odgovori #612 u: 21-03-2012, 16:41:56 »
A cujte kad se govori o McL onda je to prica naslijepo i tako to, kad se prica o ferrariju onda je to navijanje  - ko sto rekoh, svi imamo svoje misljenje i pravo na iznosenje istog  :hap:

Btw, za Maleziju kazu da ce bit kisa cijeli vikend, Mcl najavljuje da ce bit jos brzi, isto i Mercedes, Rbr je brz dosta ionako, Alonso kaze da ce bit ko i u australiji (mada se sve okrece naopako po kisi), jedino od Lotusa ni traga ni glasa  :?:

Pametni pa sute  :craz

Sudeci po prognozi ,bit ce dobro ako uopce odrze trku  :) :)
Stirling Moss: "Quite frankly, Kimi Raikkonen is the fastest driver in the world"
Ron Dennis: "Kimi is so incredibly cool that I think that aspect of his personality surpasses even Mika.

BigSaint

• Gost
« Odgovori #613 u: 21-03-2012, 16:52:32 »
Koliki moraš biti genije da bi znao u kojem djelu svijeta se nalazi Malezija, što su monsunke kiše, sezona monsuna... :rolll:

Offline Face_Off

• Ovisnik o alfistima
    • Vrgorac
« Odgovori #614 u: 21-03-2012, 17:04:25 »

Malezija se uvik vozila u sezoni monsuna, a posto znam da pratis F1 redovito znas i da nije svaka utrka bila po mokrome - onako od oka bi rekao da je 50-50!

A ovakvi sakrasticni postovi nisu potrebni  :ok:

Pametni pa sute  :craz

Sudeci po prognozi ,bit ce dobro ako uopce odrze trku  :) :)

Cudno mi, a ipak su medju brzima na pocetku sezone, Rajko se vratio - a nikakvih izjava!

Offline Roko

• Ovisnik o alfistima
  • 159 Ti
    • Zadar
« Odgovori #615 u: 21-03-2012, 17:08:03 »
Cudno mi, a ipak su medju brzima na pocetku sezone, Rajko se vratio - a nikakvih izjava!

Kako ne , samo ih treba potraziti  :craz

"
Citat:
Kimi Raikkonen has set his sights on fighting for a podium finish in this weekend's Malaysian Grand Prix.

The 2007 world champion rallied back from a difficult qualifying session to score points on his return to the sport in Australia last weekend.

That performance has given him confidence that the Lotus E20 is capable of fighting at the front in Sepang - where he scored his maiden win for McLaren nine years ago.

"The car feels very good," said Raikkonen. "In the race I was stuck in traffic a lot so it didn't show so much, and who knows what might have happened if we had a better grid slot.

"There is a lot of speed in the car. As long as qualifying goes well we could be fighting for podiums.

"There's much more to come. We're learning about the car all the time and the last race didn't really give us a chance to use its full potential. Hopefully Malaysia will be a bit more straightforward."

Raikkonen sees no reason why Lotus shouldn't be on the pace this weekend, citing the fact that the car has gone well at every track it has run on already this year.

"We'll be trying to improve our performance in Malaysia," he added. "We don't know how the car will behave there but it's been good everywhere so hopefully it'll be the same there.

"You still need a good car [at Sepang] and that looks to be what we have. Hopefully we'll have a smoother weekend than we did in Australia with no mistakes."

Team-mate Romain Grosjean, who starred in qualifying last weekend by taking third on the grid, said that he expects the team to be able to hit the ground running in Malaysia because it doesn't have any major work to get through.

"The car was working very well in Australia," said the Frenchman. "There are always small improvements you can make but there's nothing major I could point to right now. The car is performing very well."

i jos

Kimi Raikkonen is still up to the task of performing at his best in Formula One.

That is the claim of Pedro de la Rosa, who in 2006 was the famous Finn’s race teammate at McLaren just before Raikkonen – now 32 – switched to Ferrari and won the world championship.

The so-called ‘iceman’ has been out of F1 for two years and on his comeback in Australia last week dropped the ball with a miserable qualifying performance.

It has emerged Raikkonen came into the pits to change the tint of his helmet visor, and could not get back out for a crucial final qualifying run.

According to Helsingin Sanomat newspaper, Raikkonen described the incident as “a little f*ck up”, and a day later had to be reminded on the radio about the meaning of blue flags.

De la Rosa, however – who was a mere spectator in Melbourne after failing to qualify with HRT – said Sunday in Australia was “a fantastic race performance by Kimi”.

“Kimi is a phenomenal talent and definitely one of the best drivers I have ever seen,” the Spaniard is quoted by another Finnish newspaper, Turun Sanomat.

“Kimi and his team (Lotus) look really competitive. My guess is that they will be the biggest surprise of the season,” added de la Rosa.
« Zadnja izmjena: 21-03-2012, 17:09:53 od MafiaMan »

BigSaint

• Gost
« Odgovori #616 u: 21-03-2012, 17:10:36 »

Malezija se uvik vozila u sezoni monsuna, a posto znam da pratis F1 redovito znas i da nije svaka utrka bila po mokrome - onako od oka bi rekao da je 50-50!

A ovakvi sakrasticni postovi nisu potrebni  :ok:

Nisam se na nikoga referirao ponaosobno već na ljude koji slažu kalendar, ako se slučajno nismo razumjeli.

Manje više svi mi volimo utrke po kiši jer nose neku posebnu draž, pa prepucavanja o ''kišnim ljudima''..., ali također nema goreg od odgađanja, otkazivanja ili prekidanja utrka. Barem meni. :?:

EDIT; mislio sam napisati kalendar, a ne komentar. Ja isto nekad ne gledam šta radim. :wal:
« Zadnja izmjena: 21-03-2012, 18:54:59 od BigSaint »

Offline Face_Off

• Ovisnik o alfistima
    • Vrgorac
« Odgovori #617 u: 21-03-2012, 17:17:51 »
@Mafia Man - ima ih nakon australije, nego sam mislio u najavama za Maleziju  :hehe:

@Big Saint - Da se mene pita zbog kise se utrka NIKAD ne bi otkazivala... Vozi! 100 Kmh, 100 Kmh - al netko ce uvik bit brzi od nekog drugoga, a tu bi netko od slabijih uvik profitirao  :ok:

Offline Mladen

• Trade Count: (+1)
  • Ovisnik o alfistima
  • AR 159 JTDm 8v
    • Valpovo
« Odgovori #618 u: 21-03-2012, 21:38:23 »

@Big Saint - Da se mene pita zbog kise se utrka NIKAD ne bi otkazivala... Vozi! 100 Kmh, 100 Kmh - al netko ce uvik bit brzi od nekog drugoga, a tu bi netko od slabijih uvik profitirao  :ok:

sovim se slazem, ovako kada prekinu ispada da su vozaci nesposobni  :rolll:
:Horse: :mehanic

Alfa Dreams

• Gost
« Odgovori #619 u: 21-03-2012, 22:43:55 »
Pa po kiši je sve moguće. Na kišnoj trci je i Rubens Barichello došao do svoje prve pobjede u Ferrariju nakon starta s 17 il 18 pozicije. Mislim da je vozio Nurburgring ili Hockenheim. Tak da bi sve moglo biti moguće.

A i brinemo se bezveze, jedino tko će biti ugoržen po toj kiši su McLaren i Marussia. Zato jer čudnovati kljunaši ionako žive većinom u vodi  :funny: :funny: :funny: :funny:

Offline KA2001MR

• Ovisnik o alfistima
    • Duga Resa
« Odgovori #620 u: 21-03-2012, 22:57:25 »
@Mafia Man - ima ih nakon australije, nego sam mislio u najavama za Maleziju  :hehe:

Ajd da i ja tebe potpisem :ok:
........

Offline Face_Off

• Ovisnik o alfistima
    • Vrgorac
« Odgovori #621 u: 21-03-2012, 23:12:56 »
Ajd da i ja tebe potpisem :ok:

i corava koka potrefi zrno - tako i ja  :hehe:

BigSaint

• Gost
« Odgovori #622 u: 21-03-2012, 23:34:41 »
Pa po kiši je sve moguće. Na kišnoj trci je i Rubens Barichello došao do svoje prve pobjede u Ferrariju nakon starta s 17 il 18 pozicije. Mislim da je vozio Nurburgring ili Hockenheim. Tak da bi sve moglo biti moguće.

A i brinemo se bezveze, jedino tko će biti ugoržen po toj kiši su McLaren i Marussia. Zato jer čudnovati kljunaši ionako žive većinom u vodi  :funny: :funny: :funny: :funny:

Legendarna utrka, Hockenheim 2000. godina, pola staze mokro, pola suho.

Offline Face_Off

• Ovisnik o alfistima
    • Vrgorac
« Odgovori #623 u: 22-03-2012, 10:06:33 »

Offline darkoqv

• Ovisnik o alfistima
  • Alfa Romeo 145 QV
    • Crna Gora,Sutomore
« Odgovori #624 u: 22-03-2012, 12:20:58 »
Jel se Malezija vozi po nasem vremenu ujutru rano?
Cuore Sportivo

Offline Roko

• Ovisnik o alfistima
  • 159 Ti
    • Zadar
« Odgovori #625 u: 22-03-2012, 12:34:11 »
Jel se Malezija vozi po nasem vremenu ujutru rano?

nije toliko rano ovaj put

Offline darkoqv

• Ovisnik o alfistima
  • Alfa Romeo 145 QV
    • Crna Gora,Sutomore
« Odgovori #626 u: 22-03-2012, 13:19:15 »
 :clap: :clap: :clap:
Druga sam smjena moci cu da gledam,doduse na nekom od ovih live stremova,ali bolje i to nego nikako!! :sport:
Cuore Sportivo

Offline LOŠA

• Trade Count: (+22)
  • Ovisnik o alfistima
  • Alfa Romeo Brera 2.0 JTDM
    • BJELOVAR
« Odgovori #627 u: 22-03-2012, 15:49:41 »
http://www.autosport.com/news/report.php/id/98240

Kimi kaže da su gume bile super, i da je na mekima mogao odvesti cijelu utrku.

A recimo Massa u Ferrari-u ih je toliko derao da je morao 3 puta u box.

Dobra signal za Lotus :ok:

Offline Face_Off

• Ovisnik o alfistima
    • Vrgorac
« Odgovori #628 u: 22-03-2012, 19:39:17 »
http://www.autosport.com/news/report.php/id/98240

Kimi kaže da su gume bile super, i da je na mekima mogao odvesti cijelu utrku.

A recimo Massa u Ferrari-u ih je toliko derao da je morao 3 puta u box.

Dobra signal za Lotus :ok:

Kimi se zajebo u kvaliju s onom promjenom vizira i nije stigao na brzi krug... bas steta  :sad:

Offline Roko

• Ovisnik o alfistima
  • 159 Ti
    • Zadar
« Odgovori #629 u: 22-03-2012, 21:32:53 »
Evo jedna iz malezije

A onda link na jedan post iz 9og miseca na forumu  :craz :craz

http://alfisti.hr/forum/index.php?topic=34258.msg969291#msg969291

Odsad jos ponosniji vlasnik  :) :)