Iskreno cisto sumnjam da bi ron dennis prihvatio onoliku kaznu ravnodusno da nisu bitni ljudi imali prste u tome, ako nista zaprijetio bi odlaskom jel jedina momcad uz ferrari bez koje f1 nebi bio f1 je Mcl i siguran sam da bi se kazna smanjila.
Takoder nije da je bilo tesko vratit bolid u staro stanje ili jos nisu sve stvari ukomponirali da bi primjenili ferrarieva rijesenja..... Svasta je moguce, iskreno me zaboli za Mcl i njihove muljaze(a ta nije jedina)
Moj post je bio namjenjen tome sto stalno skaces i okrivljujes sve kak varaju, a Mcl je sveta krava.
Ja volim Ferrari ali mi ne pada branit nesto sto je dokazano da su muljali, a ako su dokumenti bili u posjedu Mcl-a kako ja mogu dokazat da ga nije vidio neki inzinjer-on pogleda, bitne stvari mu odmah zapnu za oko(ak je dobar inzinjer) i sad su dokumenti bili kod onog tko ih je i nabavio.
Znaci ja u ducanu i vidim sisu neke zene koja probava grudnjak i pita me njen muz da jesam vidio sisu njegove zene-sigurno cu mu priznat(al je cinjenica da sam vidio trbuh i sve, al sisa mi je zapela za oko

Kuzis sto ti hocu rec, nebi to proslo samo tako da mcl nije bio svjestan toga-barem bitni ljudi
Ali ti stalno pljujes po ferrariu kao prevarantima, a mcl je identican, pitanje je samo koga su vise puta uhvatili sa sapama u medu.
Daj mi quote di ja branim ferrari i predstavljam ga svecem za nesto sto su shebali- jesu nije im na cast, ali sto bi im ja sad poceo silom navijat za mcl koji radi to isto al mi nije drag?
Naravno da svatko ima pravo na misljenje i ja ga uvazavam time i iznosim svoje da tvoja prezentacija Mcl kao dobre vile, ne stoji kao ni bilo koje momcadi, to sto jos nisu otkrivene njihove prljave stvari ne znaci da ih nemaju, samo ih bolje skrivaju.
Sam adrian je rekao da cita pravila dok ne smisli kako ih zaobic-to je formula 1 uvijek bila i uvijek ce bit i to se ne digada samo u formuli