Posto je osta post di me se proziva i vridja normalno je da odgovorim :rolll: :rolll:
Boli me briga sta ti mislis za mene je MS nula od covika i sportasa, ka vozac je osrednji :hehe: :hehe: a sta ce pingo, sta bi ja triba vec sad san veca legenda od tebe i MS skupa
:
:
Ako te istina vrijeđa onda je to tvoj problem. Ne mislim o tebi nista, niti te ne poznajem i ne vrti se svijet oko pinga, al

melješ li ga :rol:melješ i to ono što ne stoji.
Možda si

: legenda

: dječurliji i balavurdiji u Splitu, al nikom drugom nisi. Scumacher je svojom vožnjom i stilom ubilježio svoje ime u povijest i inspirirao i obilježio tisuće mladih vozača na cijelom svijetu. I kaj je najbolje, iako nije u vrhu nakon povratka, i dalje je inspiracija veća od Rosberga bez obzira koliko bodova Nico sakupio.
Agresivan je vozač na granici prljavog (nekad i preko

) i ide na nož u sve, čak i sad kad se vratio, a ne ko x mlađih od njega. Zna što hoće i to je sve napravio bezobzira na cijemu i cijenim to što je ponekad i sudarao aute da bi došao do onog što želi jer je bolid sredstvo u F1 ratu i on ga opako koristi. I nije otišao u povijest ko stari starkelja koji nije ništa postignuo kao što će se dogodit Barichellu i ko što se dogodilo Davidu Coulthardu i ostalim.
Ako je netko po agresivnosti uz MS i vozi atraktivno, to su onda Alonso i Kamuyi Kobayashi.