Kupijo Frane novi Yaris 2005. godine... mijenjani kederi 5 puta u prvih godinu dana oko stakala, na 30.000 kn prolupala letva volana, ostalog se ne sićan, ali znam da sam ga već stavija bija u oglasnik...dalje nije bio kod mene jer je doživio totalku...
Kupijo Frane novi Suzuki SX4 2007. godine... u prvih 60.000 km se radilo slijedeće - mijenjao se prednji diferencijal, zadnji diferencijal, brava zadnjih vrata, 5 puta disk pločice koje su strugale (ne škripale, nego strugale, a bile su nove), otvaran motor jer mi je na autocesti pukla glava ventila, škripalo vozačko sjedalo...možda je još nešto bilo, ali sam zaboravija... srećom sve pod garancijom
Kupijo Frane Alfu 147 Selespeed staru 8 godina i 80.000 km, auto na zlom glasu kao najkvarljivije moguće auto...vozio je 50.000 kilometara, jedini kvarovi su bili senzor radilice i "bukula" od Selespeeda, ukupni trošak sa rukama oko 1300 kn (redoviti servisi se u to naravno neubrajaju, kao i ostali potrošni dijelovi)...i na 130.000 km i mog maltretiranja je malo prošuškala letva volana