0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Mislim da su pravi banjalučki u BL...
Rostiljanje stvarno zvuci primamljivo, ali ako je bas takva situacija kako kaze Agneza, onda bolje organizovati na kraju dana neku veceru u restoranu gde je dobra klopa i pristupacne su cene.Za ostalu zabavu cemo se svi zajedno pobrinuti .U svakom slucaju ne bi bilo lose da se organizatori pobrinu i da na mestu gde ce biti okupljanje bude neko osvezenje, da mozemo posle puta malo da se okrepimo
čuj... ja na okupljanje udaljenije od 2-3 sata vožnje u jednom smjeru ne idem ak nemam osiguran krevet i tuš
Ma neee, pravi banjalucki su u Novom Sadu, u Flamingu.... Zao mi je sto sam raskinuo s jednom Novosadjankom - zbog cevapa
A da citamo temu odreda???http://hostelherz.com/index.php : : : :
A ja sam čuo da je u Banja Luci odnos žena naspram muškaraca 7:1
Dodji pa ces se uvjeriti
Je l' neko spomenuo banjalučke ćevape ?!?! Jaaaako ih se dobro sjećam, u jednoj ćevabdžinici tamo negdje oko tiskare/štamparije "Glas".Jel ista još postoji? Tamo smo Viktor I. i ja išli nekoliko puta tiskat list FESB
znači u BL je bigamija uveliko ,ja onomad provede 5 dana u BL pa ni sobaricu u hotelu nisam uspio navatati : :
Al si zato uspeo u Milanu Pozdravila te signorina Laura i rekla mi da te podsetim da joj dodjes jos 20e
:hehe: ono je bila dobra riba Slogan susreta u B.L.: De (di) ste ribe,evo nas Alfista-pa izvolte,jel te. :
znači oćete vuneno-ovde su vunene malo više podgojene-osjeća se loj
Ima barba trimer :
Al smo zastranili cccc :
: na svakom skupu je jako bitan i meni(izbor jela-jelte),jer kad je pun stomak,čoek je i raspoloženiji itd,a mi ovde-Oro i ja samo akademski razmišljamo što je bolje na meniju:Plodovi Mora ili Plodovi Tora.