0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Banja Luka i okolina je jako lepo. Inace kad vec spominjete Vrbas. Postoji i Krupa na Vrbasu. Ja nista lepse u zivotu nisam video. Gomila malih vodopada. Vodenice melju zito. Kao u pricama. Imam i slike ali moram da ih upload. Problem je parking
peta lička uvik spremna : :
a jel klizavo??vidim malo snjega pored puta,a ovamo rijeka,kakav li je kolovoz(mislim put)za
Za sad bl vodi 1:0
Spomenuto u prijedlogu, a parking jeste problem, ali se mogu auto ostaviti kod skole pa ici pjesaka nekih 500m uzbrdo Kako voznja izgleda kroz kanjoj mozete pogledati na ovom video, mislim da je voznja po ogranicenju i malo preko, znaci 60-80km/h vise nego dovoljna, ovako je 80% puta do Jajca:Kanjon Vrbasa, zima 2010
Druga sa ljeve strane mi je poznata(veome,veoma poznata)mislim znam je
kažu ovi iz uprave da su dobili dojavu da se sprema nešto ovakvo (Image removed from quote.)
kažu ovi iz uprave da su dobili dojavu da se sprema nešto ovakvo
Znači od ćevapa se dobiva takav celulit. :
Spomenuto u prijedlogu, a parking jeste problem, ali se mogu auto ostaviti kod skole pa ici pjesaka nekih 500m uzbrdo Kako voznja izgleda kroz kanjoj mozete pogledati na ovom video, mislim da je voznja po ogranicenju i malo preko, znaci 60-80km/h vise nego dovoljna, ovako je 80% puta do Jajca:
inače je pravilo na našim susretima da u koloni nema jurnjave, naganjanja i pretjecanja a onoga koji vodi kolonu treba posebno upozoriti da vozi ujednačeno i polako
tako je u koloni i nemožeš ionako puno brže od 30 kmh
Pa nije baš tako, koristi se tu i tamo. (Pouka: ako hrđaju alfe ne hrđaju alfisti )
: