ma za..bavam se naravno, pa zato sam i skidao glavu cim je poceo auto gubiti malo vode.

a za karike je druga stvar, ne zelim jos otvarati motor jer jos uvijek nisam 100% uvjeren da je u njima problem a objasnjeno je na pocetku teme zasto nisam uvjeren u to.

pa se jos malo vozim ovako da vidim sto ce se desavati prije nego predjem na taj korak da ne otvaram na silu donji dio motora ako stvarno nije neophodno.
bar sam se ja do sada trudio da sve bude 100% ispravno jer cesto idem sa autom na put od 1000+ kilometara u inizemstvo.

ali sam nesto drugo razmisljao posto auto ima dosta godina i km pa nista ne vrijedi za prodati, a zao mi ga dati za sicu onda cu ga voziti dok se ne raspadne pa me bas zivo zanima koliko km ce mi uspjeti proci auto ako se pravilno odrzava i ne siluje pretjerano. jer cim uleti popravak koji vrijedi vise nego auto onda cu ga se rijesiti, a neznam sto bi onda kupio od alfe jer mi 159 nije ni sjena od 156 za uzivanje po zavojitim cestama zbog tezine. mozda opet 156 samo noviji i sa manje km.

: