11-06-2026, 17:02:31

Autor Tema: Automotodrom Grobnik - događaji na stazi -  (Posjeta: 110672 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline Suki_san

• Trade Count: (0)
  • Starosjedioc
  • Spol: Muški
  • 156 1.9 JTDm 16V SW SP
    • Đakovo
Odg: Grobnik 12.11.2011.
« Odgovori #30 u: 15-11-2011, 16:42:39 »
ma hebem ti đakovo i istok RH. Ovdje se nikad ništa ne dešava, a za doć vama samo gledat na stazi treba pun k.... para :mad: :sad:
Every night  I have the same dream
I'm hatching some plot, scheming some scheme!

Offline sfreak

• Ovisnik o alfistima
    • Jadranovo
« Odgovori #31 u: 15-11-2011, 16:43:18 »
to je istina, vozis za svoj gust...slazem se s tim...

ali moje osobno misljenje je da su cijene prevelike, bar za nas obicne ljude...

sikeri

• Gost
« Odgovori #32 u: 15-11-2011, 18:27:49 »
Track Day je meni odlican i da nema ovoga mogli bi sanjati voznje po Grobniku s obzirom na cijene staze...jel znate vi da bez slovenaca i RSRa ovo sve nebi bilo moguce usprkos cijenama koje su "prevelike".
Tko si je dobar sa Rajmondom pa neka provjeri...inace bi samo talijane gledali kako se vrte s motorima po stazi, a ovako jednom mjesecno tko zeli se moze zgustati...ne mora svatko ici svaki put ali nemozes mi reci da se u 3 mjeseca (tko bas zeli) ne moze skupiti 500kn za ovu zabavu, ili recimo 150kn za par krugova. Rajmond je skroz fer decko i kad vidi da je jeba sa parama uvijek dozvoli xy minuta dodatno, ja i Mika smo npr. prvu voznju imali besplatno itd. itd...

O ekipi u skupim autima mozes misliti sta hoces ali ovi koji se voze kapa dole, jer auti ne stoje pred kaficima u Opatiji nego ih decki voze po stazi, kaj bi se sad on trebal ispricavati jer ima para i taj i takav auto  :rolll: glupost zesca...

Prema tome...ulovite Eškinju pa njemu brojite zasto i kako je nesto skupo, a vjerujet da nije u usporedbi za to isto na nekoj drugoj stazi, npr. odi vidi koliko je sad krug na ringu ili se odi vozit u Monzu...kakvi uvjeti toliko i para
:ok:

Offline gvija

• Trade Count: (+3)
  • Ovisnik o alfistima
  • tristac
    • Zagreb - Medvescak
« Odgovori #33 u: 15-11-2011, 18:38:10 »
track day je trebal grobniku, kak je grdi napisal zivotaril bi od talijanceka i par kup utrka godisnje i tu bi se dalo ulaziti u daljne analize, ali nebum delal :off

komentar na slike 155 :love: :love: :love:, sierra cosworth i e30 m3 :love: :love:, moze i caterham :love: :craz
The Variator Gang
"Ich liebe dihtung."

Offline sfreak

• Ovisnik o alfistima
    • Jadranovo
« Odgovori #34 u: 15-11-2011, 18:58:20 »
Track Day je meni odlican i da nema ovoga mogli bi sanjati voznje po Grobniku s obzirom na cijene staze...jel znate vi da bez slovenaca i RSRa ovo sve nebi bilo moguce usprkos cijenama koje su "prevelike".
Tko si je dobar sa Rajmondom pa neka provjeri...inace bi samo talijane gledali kako se vrte s motorima po stazi, a ovako jednom mjesecno tko zeli se moze zgustati...ne mora svatko ici svaki put ali nemozes mi reci da se u 3 mjeseca (tko bas zeli) ne moze skupiti 500kn za ovu zabavu, ili recimo 150kn za par krugova. Rajmond je skroz fer decko i kad vidi da je jeba sa parama uvijek dozvoli xy minuta dodatno, ja i Mika smo npr. prvu voznju imali besplatno itd. itd...

O ekipi u skupim autima mozes misliti sta hoces ali ovi koji se voze kapa dole, jer auti ne stoje pred kaficima u Opatiji nego ih decki voze po stazi, kaj bi se sad on trebal ispricavati jer ima para i taj i takav auto  :rolll: glupost zesca...

Prema tome...ulovite Eškinju pa njemu brojite zasto i kako je nesto skupo, a vjerujet da nije u usporedbi za to isto na nekoj drugoj stazi, npr. odi vidi koliko je sad krug na ringu ili se odi vozit u Monzu...kakvi uvjeti toliko i para

eto i ja sad skupim u 3 mjeseca 500kn, gume jos toliko, vulkanizera treba platit takodjer...skupi se tu i dolazi se do cifre koja je vec kod nas teska za prikupit nekome sa stalnim poslom, a kamoli recimo meni kao redovnom studentu koji jedva skupi za provozit se eventualno svaki vikend...druga stvar je ta da i ja imam prijatelje koji na track dayu rade i da bi mogao bit i duze ako treba...

problem je dat tolike pare prvi put a treba i naucit stazu i malo proc koji krug da se upozna dobro sa stazom...a to je u 15min nemoguce...

ja samo kazem da bi bilo vise ekipe da su cijene nesto nize...s obzirom da je ista ekipa na svakom track dayu, to govori samo za sebe...

ovi koji se voze po stazi (neki od njih), dobro se zna gdje su se vozili prije kad jos nije bilo nikakvog track daya...nisu ti auti slagani za stazu...

po mojem misljenju i nordschleife je skup...al svaka staza je skupa, al to je moje misljenje...

al da ne idemo vise u off, mrtvi track day je bio zato jer nije bilo toliko autiju ko na proslom a kamoli na kojem prije, to je sve
« Zadnja izmjena: 15-11-2011, 18:59:17 od sfreak »

Offline 33 - 1.7 - 16v

• Sa stažom
  • CuoreSportivo
    • slavonski brod
« Odgovori #35 u: 16-11-2011, 11:31:43 »
zato ja nikad ni ne dolazim tamo jer to su vecinom glumci ne svi al su velikom vecinom,tatini sincici kojima tajo kupi bmw-a ili neki drugi auto od 20000,30000€ pa ga onda dode razvaljivat na stazi,ja sa svojim nebi usao unutra da mi neko da druge gume i jos da mi plati,jer mi se sere od takvih likova ufuranih,kad neko slozi sam svoj auto sebi za gust pa ide na stazu njemu svaka cast,al kupit auto od 300 ks pa se kurcit po stazi i oko nje to je jadno. :puke: :puke: :puke:
ajd sad kad si  naspavo, pročitaj još jednom šta si napiso.
svašta tebe pati   :)

osim ove rečenice  "kad neko slozi sam svoj auto sebi za gust pa ide na stazu njemu svaka cast"
- stvarno , niti jedna druga nema smisla...

zašto je vožnja po pisti sa kupljenim autom od 300ks kurčenje ??
to i je mjesto za takve aute sa puno ks. šta bi trebali doč s ticom ili smartom da neko nebi reko da se kurče... :rolll:
kurčenje je vozit ga po gradu da troši 15 litara , guši se samo da bi se slikao i bio vidjen ,tj da se čuje da je mašina ispod "ljuta" ...
pista i je za takve aute a ako neko uz to što ima para zna i voziti kao što to rade petrovič u rs-u , dado o u 350z, i nakič u meganeu onda se i imaju s čim kurčit...

sad što neko ima skuplji i jači auto te se vozi po pisti on se automatski kurči ovo je fenomenalna izjava koja graniči  s razumom   :smijeh   :smijeh

vozi ko šta može, meni niko nesmeta, niti ikoga doživljavam kad sam tamo.
vozim se kad odem za sebe, druge neprimječujem niti obračam pažnju na njih.
osim što uživam kad uspijem  patit neke u 10-15 tisuča eura skupljim autima i novijim 15-20 godina...

meni je trošak puta preko 1000kn a s pistom i svime bez 2500-3000tkn nemogu pomislit na grobnik, ostalo nemam primjedbi.
ovako mogu samo pregledat rezultate i otič jednom dvaput godišnje na grobnik , a ostalih 11 mjeseci i 28 dana slušat ženu kako broji što nismo išli na more otkad sam se prvi put provozao po grobniku....
« Zadnja izmjena: 16-11-2011, 11:32:37 od 33 - 1.7 - 16v »

Offline Reno

• Trade Count: (+6)
  • Ovisnik o alfistima
    • Rijeka
« Odgovori #36 u: 16-11-2011, 11:57:15 »
ti ljudi ne svi ali dosta njih njih koji voze po grobniku sa bijesnim autima vidam i po gradu ZESCE KURCENJE,ja zivim u rijeci i vidim ih svako toliko i jednostavno to su za mene glumci kojima je tatica kupio dobar auto i koji se nikad u zivotu nisu oznojili posteno i takav mi dolazi na stazu ma poserem se na njega i na njegov auto to mogu bilo kome i u facu rec.
nisi me dobro skuzio il sam mozda ja malo krivo napisao,nije kurcenje kad vozis auto od 300ks po pisti nego jednostavno ti likovi se i po gradu kurce i glumataju frajere neke jer vidam ih ja cesto ok mozda nisu svi od njih glumci i tatini sincici ali vecina njih je. kad vozi auto od masu konja pa mi kroz grad u ponoc kad je prazna cesta vozi 30kmh da ga svi vide  :puke: ne smeta ni meni niko al jednostavno nemam zivaca gledat takve face. hebes stazu ja vise volim po cesti. :drive: :hap: lako je kupit novi auto od 300ks pa ic na stazu pokazat se,sta ga nisu sami slozili kao recimo grdi? ja stojim iza toga da treba sam slozit svoj auto pa ic na stazu jer lako je kupit bijesnu pilu kad je tata pun kesa.
ovo je sad vec daleko  :off  :mah:

Serfo

• Gost
« Odgovori #37 u: 16-11-2011, 17:23:48 »
ti ljudi ne svi ali dosta njih njih koji voze po grobniku sa bijesnim autima vidam i po gradu ZESCE KURCENJE,ja zivim u rijeci i vidim ih svako toliko i jednostavno to su za mene glumci kojima je tatica kupio dobar auto i koji se nikad u zivotu nisu oznojili posteno i takav mi dolazi na stazu ma poserem se na njega i na njegov auto to mogu bilo kome i u facu rec.
nisi me dobro skuzio il sam mozda ja malo krivo napisao,nije kurcenje kad vozis auto od 300ks po pisti nego jednostavno ti likovi se i po gradu kurce i glumataju frajere neke jer vidam ih ja cesto ok mozda nisu svi od njih glumci i tatini sincici ali vecina njih je. kad vozi auto od masu konja pa mi kroz grad u ponoc kad je prazna cesta vozi 30kmh da ga svi vide  :puke: ne smeta ni meni niko al jednostavno nemam zivaca gledat takve face. hebes stazu ja vise volim po cesti. :drive: :hap: lako je kupit novi auto od 300ks pa ic na stazu pokazat se,sta ga nisu sami slozili kao recimo grdi? ja stojim iza toga da treba sam slozit svoj auto pa ic na stazu jer lako je kupit bijesnu pilu kad je tata pun kesa.
ovo je sad vec daleko  :off  :mah:
Mogao si samo kratko napisat da si isfrustriran :craz

Offline sfreak

• Ovisnik o alfistima
    • Jadranovo
« Odgovori #38 u: 16-11-2011, 17:31:02 »
ovo definitivno nije "sport" za studente, ja dok sam bio student sam se vozio na biciklu + javni prijevoz, tek na 2-3g. faxa sam skucao pare preko SCa za shajku 101 coupe mediteran edition  :hap: koji mu je buduci punac u biti poklonio  :hap:

studenti neka uce, pa kad zavrse i domognu se nekog ozbiljnijeg posla onda se mogu doci igrati...ili im mama i tata moraju imati para...nema bez muke kruha decki moji, osim ako niste rodjeni sa srebrnom zlicom u ustima  :ok:  ja bih volio da jesam i nebi to zvao kurcenje, nego jedna mala sreca  :craz  :ok: :ok:

zavidan nisam, nit cu ikad bit...dapace sretan sam sto uopce imam i ono (ja bi rekao malo) sto imam...  :ok:

slazem se s ovim u citatu, zato i zavrsavam nautiku da mogu na brod...ali onda kad i ako bude para nece me toliko zanimat voznja po stazi, u to sam siguran...odnosno necu bas s tom namjerom kupovat niti slagat neki auto...

takodjer volio bi da imam i vise, al jbg ko nebi  :hap:

Offline Reno

• Trade Count: (+6)
  • Ovisnik o alfistima
    • Rijeka
« Odgovori #39 u: 16-11-2011, 17:36:59 »
Mogao si samo kratko napisat da si isfrustriran :craz
jel tako a ne lupetat gluposti  :hehe:

Offline matayaARfan

• Trade Count: (+1)
  • Starosjedioc
    • Zagreb
« Odgovori #40 u: 24-11-2011, 12:14:47 »
zavidan nisam, nit cu ikad bit...dapace sretan sam sto uopce imam i ono (ja bi rekao malo) sto imam...  :ok:

slazem se s ovim u citatu, zato i zavrsavam nautiku da mogu na brod...ali onda kad i ako bude para nece me toliko zanimat voznja po stazi, u to sam siguran...odnosno necu bas s tom namjerom kupovat niti slagat neki auto...

takodjer volio bi da imam i vise, al jbg ko nebi  :hap:

Svi bi karali, a nitko ne bi umočio.
Dečki moji auto moto sport u bilo kojem obliku je skup. Bili to track dayevi, slalom itd itd. Čak i ovo kaj pišete da je najbolje da netko sam složi svoj auto i onda se vozi. Kaj za to netreba love? Porazgovarajte malo sa ljudima na forumu i nek budu iskreni kolko ih je kaj došlo. Grdi je sigurno složio 75icu od starih dijelova sa smetlišta i nekih 500 hrk, Milan kaj je složio 145icu sigurno ju je složio za 600 hrk, ja sam u 156icu utuko 500 hrk samo da je osposobim za vožnju nakon kaj je stajala 2 godine  :hehe:
Budite razumni i iskreni. Kupiš auto u granicama svojih mogućnosti i koristiš ga za ono kaj možeš financirati. Uvijek će biti ljudi koji imaju više i manje. Ovi kaj imaju više pokazivat će se, ovi kaj imaju manje neće moći. U životu moraš naći svoje mijesto, i biti realan.
Nije istina da su uvijek isti ljudi na gorbniku, evo i ja sam počeo dolaziti, jedno novo lice. Za godinu dve ćeš ti sfreak možda moći priuštiti pa ćeš ići. Ja nisam ni primjetio ove skupe aute od tzv. pozera jer sam uživao i guštao na grobniku.
Normalno je da ljudi koji imaju idu i češće su tamo, mene to neće spriječiti da i dalje odem na takve događaje. Ja sam bio sa super ekipom, sektašima, i bilo nam je super, i to sve u granicama naših mogućnosti.

Offline matayaARfan

• Starosjedioc
    • Zagreb
« Odgovori #41 u: 24-11-2011, 12:26:01 »

:ok:

ces dolaziti sad ovaj vikend? imam jedan set guma za dokrajciti pa da budu dvije 2.0 156-ice  :craz

Budem vidio, ja ti volim klopati i odlučio sam se okušati u staroj tradiciji kolinje. Tak da mi je tu subotu kolinje, a 156icu bi bilo dobro malo razraditi po grobniku. Budem vidio, sumnjam, ali nikad se nezna.

Offline sfreak

• Ovisnik o alfistima
    • Jadranovo
« Odgovori #42 u: 24-11-2011, 15:17:36 »
Rasprava se protegla bezveze na 200 razlicitih strana...moje misljenje je da je za takav event u nasoj drzavi to preskupo...nije ni cudo da ima toliko stranaca...

A isto tako bi mislio i da me svrbi milijun kuna u dzepu...to ne znaci da onda ne bi vozio, ali i dalje bi mislio da je previse

S obzirom da vidim da jedini tako mislim najbolj da se sam bacim na lomacu

Offline Isus

• Trade Count: (+9)
  • Ovisnik o alfistima
  • 156
    • ZG Pešča
« Odgovori #43 u: 24-11-2011, 15:24:03 »
Postoji mogucnost izbora. Ako imas lovu i zelis voziti odes, ako imas lovu i ne zelis voziti ne odes. Ak nemas lovu a zelis voziti, sparas ili kukas, ako nemas lovu i ne zelis voziti ne odes.

Meni je skupo i nemam 500kn za startninu + svoje gorivo do tao i na stazi itd.

Da bih htio vozti? Svakako! Da razmisljam skucat lovu kroz neko vrijeme za rentat R8 v8, svakako!
Kockasti auto, najbolji auto.

Offline Stanko

• Predsjedništvo
  • Trade Count: (+5)
  • Ovisnik o alfistima
  • *
  • GTV6 2.5; Berlina 1750; 156 1.9 16v jtdm
    • balkon s pogledom na Kvarnerski zaljev RI
« Odgovori #44 u: 24-11-2011, 18:03:12 »
ima li kakav popust za penziće?  :?:

može kartica od Konzuma (jest da ne igram u Dinamu...ali...)
SPASIMO ZEMLJU!...to je jedino mjesto u svemiru gdje ima čokolade...

Offline Stanko

• Predsjedništvo
  • Trade Count: (+5)
  • Ovisnik o alfistima
  • *
  • GTV6 2.5; Berlina 1750; 156 1.9 16v jtdm
    • balkon s pogledom na Kvarnerski zaljev RI
« Odgovori #45 u: 24-11-2011, 18:06:50 »
eto kako se lako s čovjekom sve dogovori  :ok:  :hehe:
SPASIMO ZEMLJU!...to je jedino mjesto u svemiru gdje ima čokolade...

Offline sfreak

• Ovisnik o alfistima
    • Jadranovo
« Odgovori #46 u: 24-11-2011, 18:31:26 »
Grdi...s tobom se raspravljat na forumu je ko borba s vjetrenjacama...ko da slusam svog starog koji je uvijek u pravu...tako da cu rec jos jedno i onda me boli kurac ko god ima sta rec

da su cijene nize, bilo bi i vise ljudi koji bi vozili...ja tu vidim samo prednost...

Offline sfreak

• Ovisnik o alfistima
    • Jadranovo
« Odgovori #47 u: 24-11-2011, 18:45:15 »
To je na kraju krajeva track day a ne time trial za obaranje rekorda, tako da nije toliko bitno dal je guzva ili ne

Kad se frajeru u gt-r na nordschleife pojavi lik sa volvom karavanom na 15.om kilometru i sjebe mu krug, sta bi trebao dobit novce nazad?

Offline sfreak

• Ovisnik o alfistima
    • Jadranovo
« Odgovori #48 u: 24-11-2011, 22:47:10 »
recimo 200kn za 15min ako nije previse onda stvarno ne znam...za 15 min se ne mogu ni posrat na wc-u kako spada a kamoli odvozit po stazi...

Offline sfreak

• Ovisnik o alfistima
    • Jadranovo
« Odgovori #49 u: 24-11-2011, 22:57:08 »
to stoji, ali za nekog ko vec ima iskustva na stazi...

da je ta osnovna cijena nesto jeftinija, ili da za 200kn se moze odvozit 30min (sto se i odvozi off the record) to bi bilo ok...ionako bilo koji auto u sutu ne napravi toliko, ko zeli slobodno izadje van...

govorim za osnovnu cijenu, to bi bilo recimo super dok ostale cijene nek ostanu...rijetki voze cijeli dan, i to je vecinom ustaljena ekipa

Offline mareo

• Administrator
  • Trade Count: (+33)
  • Ovisnik o alfistima
  • *
  • GT Blackline Q2
    • Zgb
« Odgovori #50 u: 24-11-2011, 23:03:25 »
...zato preko Alfa kluba imaš za 150kn - sat vremena... :hap:

*ebo mene mali pas, kak' si? pa tak'...

Offline sfreak

• Ovisnik o alfistima
    • Jadranovo
« Odgovori #51 u: 24-11-2011, 23:06:02 »
isplatilo bi se to svejedno siguran sam, 15 min vise manje

Offline sfreak

• Ovisnik o alfistima
    • Jadranovo
« Odgovori #52 u: 26-11-2011, 13:28:23 »
kao sto sam rekao borba s vjetrenjacom...dokazano si uvijek u pravu na ovom forumu pa sta cu ja se onda raspravljat...

Offline sfreak

• Ovisnik o alfistima
    • Jadranovo
« Odgovori #53 u: 26-11-2011, 21:06:29 »
ma vidi, i da ne moze jeftinije i da moze...nije vise to bitno...ja kao osoba imam svoje misljenje, i da ne moze nikako drukcije, ja stojim da je preskupo...ne namecem drugima svoje misljenje niti ista, to je moje i stojim iza njega...

to je sva mudrost, dal ja razgovarao s vama, s rajmondom ili bilo s kim drugima to je najmanje bitno

Offline sfreak

• Ovisnik o alfistima
    • Jadranovo
« Odgovori #54 u: 26-11-2011, 21:30:55 »
vracam se na pricu studenta i nedostatak para  :craz

al valjda cu nes imat s obzirom da mi je rodjendan brzo pa cu doletit, nadam se

Offline matayaARfan

• Starosjedioc
    • Zagreb
« Odgovori #55 u: 02-12-2011, 12:40:17 »
vracam se na pricu studenta i nedostatak para  :craz

al valjda cu nes imat s obzirom da mi je rodjendan brzo pa cu doletit, nadam se

Pa normalno da je skupo kad si student. Kad si student onda ti je i imati auto skupo, luksuz. Napominjem, TD i ostale vrste motorsporta su luksuz, a rijekto koji studenti si mogu priuštiti luksuz, što zbog nedostatka vremena (ako studiraš kak treba), a dio radi nedostatka novaca. Track dayevi nisu ni napravljeni za studente. Da je jeftinije bilo bi super, ali tko zna da li bi se održavali radi same cijene najma staze i ostalih stvari oko organizacije. Čisto sumnjam da svi na track dayu volontiraju. Moraš dat pinkicu hostesama, redarima, ljudima kaj prodaju ulaznice itd, itd, pa si ti izračunaj. Ja sam kao student imao jedva za bengu, a imao sam sreču kaj sam dobio auto, nisam plačao popravke tehnički i sl. Auto je luksuz bio on nov ili star, a nekakvi track day ili sport je u drugoj ligi.

sikeri

• Gost
Odg: Grobnik događaji na stazi
« Odgovori #56 u: 02-12-2011, 16:08:33 »
 odi klizati ja sam se vec pripremio sve dokumentirati

Offline mare-ri

• Trade Count: (+2)
  • Starosjedioc
  • 147 GTA & Stelvio 2.2
    • Fiume
« Odgovori #57 u: 02-12-2011, 16:25:15 »

:da: kisa
No turbo, No problem...

sikeri

• Gost
« Odgovori #58 u: 02-12-2011, 17:28:06 »
ma necu, strah me kuzis... isao sam danas namontirati druge gume za sutra kao, i ono po cesti se klize kad vozis 70-80 a sta cu gore onda? samo cu se u grcu voziti od straha da ja nekoga ne zveknem ili mene netko.. jos sam mislio ionako malo voziti druge a ne ici na neka vremena i onda mi je mutavo zvati gore ljude da kisnu...
bit ce jos prilika valjda. i meni je bas krivo, nekako sam se napalio ali eto.
  :ok: onda cemo laganica pivicu gore  i gledati klizanje

sikeri

• Gost
« Odgovori #59 u: 02-12-2011, 18:21:02 »
 :hehe: ja cu biti gore na pivici a ti seci po ducanima  :hehe:  :hehe: