zato ja nikad ni ne dolazim tamo jer to su vecinom glumci ne svi al su velikom vecinom,tatini sincici kojima tajo kupi bmw-a ili neki drugi auto od 20000,30000€ pa ga onda dode razvaljivat na stazi,ja sa svojim nebi usao unutra da mi neko da druge gume i jos da mi plati,jer mi se sere od takvih likova ufuranih,kad neko slozi sam svoj auto sebi za gust pa ide na stazu njemu svaka cast,al kupit auto od 300 ks pa se kurcit po stazi i oko nje to je jadno.

ajd sad kad si naspavo, pročitaj još jednom šta si napiso.
svašta tebe pati
osim ove rečenice "kad neko slozi sam svoj auto sebi za gust pa ide na stazu njemu svaka cast"
- stvarno , niti jedna druga nema smisla...
zašto je vožnja po pisti sa kupljenim autom od 300ks kurčenje ??
to i je mjesto za takve aute sa puno ks. šta bi trebali doč s ticom ili smartom da neko nebi reko da se kurče... :rolll:
kurčenje je vozit ga po gradu da troši 15 litara , guši se samo da bi se slikao i bio vidjen ,tj da se čuje da je mašina ispod "ljuta" ...
pista i je za takve aute a ako neko uz to što ima para zna i voziti kao što to rade petrovič u rs-u , dado o u 350z, i nakič u meganeu onda se i imaju s čim kurčit...
sad što neko ima skuplji i jači auto te se vozi po pisti on se automatski kurči ovo je fenomenalna izjava koja graniči s razumom

vozi ko šta može, meni niko nesmeta, niti ikoga doživljavam kad sam tamo.
vozim se kad odem za sebe, druge neprimječujem niti obračam pažnju na njih.
osim što uživam kad uspijem patit neke u 10-15 tisuča eura skupljim autima i novijim 15-20 godina...
meni je trošak puta preko 1000kn a s pistom i svime bez 2500-3000tkn nemogu pomislit na grobnik, ostalo nemam primjedbi.
ovako mogu samo pregledat rezultate i otič jednom dvaput godišnje na grobnik , a ostalih 11 mjeseci i 28 dana slušat ženu kako broji što nismo išli na more otkad sam se prvi put provozao po grobniku....