Cestitke Alan 
Btw al gtv ipak nisi isao ovako do kraja "slagat" tako da nemozes bas identicno usporedjivat... imala je ona jos puno potencijala u zalihi da ju nisi zabio... no dobro, onda ja nebi imao zadnjeg spojlera tako brzo na svojoj :hehe:
E pa gtv je bila bolje složena nego je 156 trenutačno. Gtv je išla do 200 u 21 sek a ova u 24 sek. Ovjes potpuno isti (koni sport na obje) olakšana je bila za 80kila a tu je 156 u prednosti jer je olakšana za više od 100kila i 110 kila je lakša od gtv.
Motor trenutačno daje nekih 230-240 konjeva jer je sve okolo od 2.5 i ne može pravilno disati (ne dam mu jer več sada radi skoro presuho)
156 ima bolji ovjes od gtv to se ne može sakriti, kad sam je kupio več je bolje ležala na 15 cola nego gtv na 17 cola (isprobano na nekim cestama gdje se dosta vozim)
E sad treba napravit strutbare i još neka učvrščenja, i volan ide još 10 cm nazad i sjedalo još 3 cm niže (direktno na pod) tako da ču sedjeti ko u wtcc autu. Fiberglas več čeka da napravim prednju haubu (skine se nekih 10 kila opet iz nosa) i naravno na kraju ECU i moj intake i novi ispuh...
Bit če još stranica u ovoj temi