@ Marekk
18 x 7.5 i offset 50 ali imam 20mm distanci. Zadnju ču isto malo rezati, največi problem je na spoju sa branikom.
@ Mareo
Treba polakirati rub gdje odrežeš, jer tamo ti je goli pleh. Sa tankom inox šajbom se ljepo odreže i ne zagrijava se previše material tako da lak izdrži. Ja sam onda samo obljepio izvana sve i sa unutrašnje strane ofarbao temeljnom i crnom "gumi" farbom (kao stoneguard)
@ Bandit
Da za stazu je najvažnija pločica i kočiono ulje. To može na seriskim diskovima izdržati 2-3 brza kruga. Ali diskovi se brzo uviju. Ja sam 305 diskove na 1400kg GTV brzo savio, kad sam prešo na 330mm i još izvadio par kila iz gtv nisam imao nikakvih problema ni po 4-5 kruga na Grobniku, a kdje sam kočio znaju neki što su bili dolje

Išao bi na 340 samo sa dvodjelnim diskom zbog težine drugačije ostajem na 330, a to sve samo zato da ima stvarno dosta rezerve na kočnicama bilo šta se dogodi. Isto ču staviti zadnje večeg promjera (ko na gtv zbog pomicanja rasporeda težine sa mojim preinakama) jer setup što sam si napravio na gtv radio je stvarno odlično i abs mi se skoro nikad nije mješao u kočenje