niste napisali sve podatke
jel ovo volan iz 156 ili 147??
volan na 147 sa zadnje strane ima rupu u obliku levka,neznam jel se i kod vas tako kaže ili u slovo V je rupa odozdo kod 156 je ravno.
156 ima sve nuteve jedan pored dugog a 147 ( za gt neznam) ima 3 nuta spojena jedan gore i 2 sa strane u nekom obliku znaka mercedesa,to su stavili kad se skine volan da se lakše nadje sredina kad ga ponovo vratiš a kod 156 mora malo više da se igra,da bi ubo sredinu.
dalje
skinuti volan sa gt-a i videti na toj šipci jel su nutevi na njoj spojeni na 3 mesta ili su svi razdvojeni.dalje ako na volanu sa gt-a ima taj levak,napraviti isto tako levak sa burgijom recimo 15mm ili 18mm nebitno je.upusti se malo ta rupa odozdo.
dalje
ako nešto struže,uzeti šubler,ili pomično merilo i izmeriti volane odozdo zamenski i original koliko su duboki,ako je taj što se stavlja dublji staviti ispod 1 podlošku da se malo izdigne.meni je malo špunla češala pa sam je malo pobrusio mada to je jako retko da treba.ako je volan bio bez komandi onda treba nova špunla,koja podržava komande.
ako nekom nije nešto jasno nek me kontaktira na viber ja sam diplomirao volane jel sam promenio dosad jedno 10tak komada.imam komande na mom koji je inače euro 2.komande rade i kad je auto ugašen i bez ključa u kontakt bravi a radio upaljen.
+381691468109 je moj br