Upravo tako ni meni nije jasno. Vise mi se cini kao da je netko lijen to ubaciti u konfigurator nego da postoji neka fizicka zapreka.
Evo sad ovaj mjesec je moguce u na talijanskom konfiguratoru staviti performance paket i SS bez da se iskljucuju.
Kod nas je jos problem sto perfomance paket dode 28t kn dok te 3 stavke sto idu u paket u zbroju dodu 25t kn, bez ikakve logike je to kod nas.
Sto se SS performansi, ja sam sa njim generalno zadoboljan u 156ici. Isti problem je na JTSu, limitator je inace na 7200 a meni mjenja na 6800, ali na ovom 1.4 to i nije bed jer sam na test voznji vidio da motor gpre bas "umre". Jedino treba vidjeti kako ce biti na onim parking radnjama.
Jos jedna stvar koja mislim da mi nece biti po volji. Na 156ici SS mjenja u sport modu kad je motor u nekim okretajima i sa toliko i toliko otvorenim gasom, dok.na abarthu mjenja brze kad je u sport modu. U sport modu reagira na gas mozda malo prezivo, isto tako auspuh je glasniji u sport modu. Malo ce mi tu nedostajati fleksibilnost mjenjaca iz 156ice koji je mjenjao mekse ovisno o trenutnom nacinu voznje.