Vidio Blaža Sliškovića kako dolazi u 33-ki na Poljud :hehe:

Neverovatno, ali u vreme dok je igrao Blaz Sliskovic, cak i ranije, ranih 80-ih, skupili se mi klinci i gledali neku Alfu ispred hotela... Slusao sam kako se odusevljavaju, video prvi put grb sa krstom i zmijom... Ne znam koja je bila, pretpostavljam neka sprintaljka... Elem, kad sam prvi put video 156 resio sam da cu taj auto da imam kad-tad. I dalje se odusevljavam njegovim dizajnom, ali kada se nakupilo malo para za kupovinu auta u uzi krug su, na osnovu spoljasnjeg dizajna, usli 156, Fokus i Stilo. Fokus je odmah otpao zbog konformistickog enterijera polovine 90-ih, Alfa 156 jer lepi, hromirani obrtomeri i satovi nisu nadjacali utisak lose uklopljene drvenarije, demode volana i jos nekih sitnica, a Stilo mi je i dalje privlacio paznju dok nisam seo da ga provozam. Tad sam shvatio da nije isto ono sto izadje iz iste fabrike, iako se pricalo to je sve isto, nastalo pod Fijatovom kapom. Slucajno sam naisao na 147 (kod koje mi se zadnja svetla nikako nisu svidjala), seo, provozao je, razgledao i ubrzo je kupio. Navika je cudo! Kada se naviknes na kvalitet tek onda vidis razliku kad sednes u drugi auto. Vozio sam nekoliko puta kasnije prijateljev Stilo i pitao sam se gde su mi oci: toliko los materijal, volan, kvacilo, menjac, gomila sitnica koje mi smetaju... Boze, hvala ti sto si mi otvorio oci, sad vidim sta je dobro!
Pravo pitanje mozda ne bi trebalo da bude zasto sam kupio Alfa Romeo, vec zasto posle Alfe necu da vozim nista osim Alfe