Vidio sam prije prvog rotora s kakvom mašinom imam posla, pa sam rotor prošao malo brže kako bih bio u naletu, no zatvorio si prolaz pa sam ti abblendao.. na ravnom nisam imao šanse, na onom komadu ravnice između rotora ostavljao si me za 3-4 dužine auta..
Nalet nije prošao, po ravnom nemam šanse, tako da je jedini način bilo kočenje.. 
Isprike na takvoj vožnji, samo pola sata prije toga bio sam uvjeren da mi je ukralo alfu u garaži Avenue mall-a.. Grozan osjećaj, bili smo 100% uvjereni da je auto na -3, pa mi nije padalo na pamet pogledati na -2.. nakon 5 minuta agonije, odlazim na -2 i eto je.. znam, glupo, no dogodilo se..
pasmater, kad sam sjeo u alfu, od navale emocija bijesa, bespomoćnosti, jada, a na kraju hvala bogu sreće, pustio sam suzu.. a vožnja prema doma nakon svega toga bila je čista katarza 
Lagano sam kruzao doma iz kina, usput oglasnili pa stali u Mc, inače ga totalno nemogu smislit. I tako ja doma laganini 70 u 5, kad odjednom iza mene alfa, 147, odma se vidi, i primijetil sma krajičkom oka KR rega i da blenda. MA ne, to je 1.6 nuta, one oznake straga su tek tolko da bud eneki čuning. Mnogi su me pitali več zašto se čuniram s ovim 20V i onim dolje racing, sport ili kaj več piše, a zapravo e oznakica M-JET :hehe: :hehe:

nisam mogel divlajti jer nisma bil sam a i velim ti, jelo bilo u krilu. Prešaltam prije prvog rotora za jednu niže, u 4. i po gasu, nemam pojma kak sam ti otišao i jel opće jesam, nemožeš tak u retrovizoru zamijetit. vjerojatno sam te zadimio kad sam ga u 4 razvukao od 1500 do 4000, a zadnjih par km samo laganini sam se vozio, pa se nakupilo. na drugom rotoru je bilo u 3 i gas, ali sma ja kroz rotor skroooooooz lagano išao, al ako veliš da sma ti pobjegao, onda fino. Prije zadneg sam te pusio napred nakon tog ubrzanja, ti si brzinom munje proslajdao kroz zadnji i u 3 sekunde nestao iz vidokruga kako si ju derao.
Drago mi je da si se javio, a još ljepše čut da ipak ima u tom 20V nešto više sape nego u 1.9

Nebudeju i mene svi naprali

Si odma skužil ko je u pitanju?