ma sve je to ok ali jednostavno nije TI.....barem ja tak gledam..meni je i 2.4 oznaka koju si stavio viška jer volim da auto po nekim stvarima bude potpuna serijala...al to je samo moje mišljenje...
A kaj se tiče kožnih siceva iz TI modela to bi ja sigurno stavio na svoju bivšu 156 da sam ju zadržao jer su toliko bolji od običnih da je to čudo...
i neki lik na slovenskom alfa forumu baš prodaje interijer od 156 TI SW što je rijetko i teško za nabaviti i tih 400 eura mi se čini bolji ulog nego u felge ili nešto slično ali opet dolazimo do pitanja ukusa i prioriteta tak da nema smisla o tom razglabati..
uglavnom alfica ti je super sređena i samo nastavi tako 
P.S kaj buš s volanom? tek sad sam skužio da je tvoja 156 sa Progression paketom i da imaš gumeni volan.....
moj prijedlog da nabaviš original kožni...ima ih na slovenskom forumu za siću i sa tipkama i bez tipki....jer nijedan tapetar ti neće ni približno dobro napraviti kožni volan kako je u originalu
Da, znaš kak s eveli, svako ima svoje, meni je ovo ok s te 2 oznake "viška"

A sad tek slijedi tjun proces kad stavim V8 kompresor oznaku i 36V (ne 32 nego baš 36 LOL)
Sicevi jesu najbolji dio TI u 156ici, to definitivno, uzeo bi ja to i ak su još u ok stanju, a kolko se opće kreće cijena ovakvih običnih ko u mojoj, nisu izvoženi, ak je to opće moguče kome prodat, pa d aznam kolko extra moram doplatiti.
A felge sam si odma zacrtal da moraju gore, i sad sma si nabavil ove 18, tak da mi je to prioritet. A onda TI sicevi povlače bi još i lampe xenon, a več je i ovo financijski boom

Meni auto lijepo izgleda, a ovo drugo bude s vremenom ak bude za to.
Hvala, drago mi je da ti se sviđa, i to teb koji si imal istu takvu i sad GT
Da, kaj se tiče volana nikakvo tapeciranje, samo originalni kožni. A kak je s tapecirajnem njega, isto nije baš bajna solucija?