Vjeruj ima ih, al nisu po grobniku i takvim susretima tj ti auti nisu "prezentirani" vec ih voze ozbiljniji ljudi, neki vec u godinama tako da nemozes nikako znati za svakoga kod nas i smijesno je tvrditi da je taj jedini apoteka u hr
ja ne kazem da nije apoteka vec me cudi da nije otisao, cijene benzina divljaju, to stoji, ali tko ima taj i dalje kupuje...
konkretno jedan crni je bio u zg otisao je nakon mjesec i pol za cash, drugi zankojeg znam je iz st, od staroga poznanik, isto je prodao taj cas auto i zamijenio ga novim M5.. a inace covjek vozi jos i X6m.. oba su bili redizajni i servisirani u ovlastenom, ovaj iz zg je u sloveniji u ovlastenom bio servisiran..
stari uzeo prije par tjedana volva S80, covjek mi prica da osim tog volva da je prodao jos jednog mercedesa (neznam kojega sad tocno) za 22 000€, volvo je 26 000€, tako da nemozes reci da auti ne idu, jer ova dva navedena nisu mali potrosaci a i nisu jeftini, tu nadodaj jos ona dva M gore sto sam napisao (jedan je otisao sredinom prosle godine, a drugi krajem godine) a zacudio bi se kakvi se auti jos prodaju kod nas bez obzira na recesiju..
zato mi je cudno da auto koji je uredan (koliko sam po slikama vidio) a i nahvaljen kao sto kazes od eva jos uvijek nije nasao vlasnika... mislim steta
@marek, sorry malo smo ti zznuli temu ali i ti si bmw fahrer pa ti to nije strana tematika 
mislio sam na M5ice koje znam iz viđenja, a E39 M5 i nije baš čest auto tako da sam siguran da ih znam 95%, barem u Zg...(te koje spominješ očito nisam vidio i nisu bili na njuškalu jer sve E39 M5 koji su bili na njuškalu su grobovi)
I bio je u Zg nedavno jedan koji se prodao tamnoplavi(skoro crni) i koji je složen u redizajn ali zapravo nije redizajn...
općenito dosta tih modela prve serije je naknadno slagano u redizajn..i taj tamno plavi je bio prilično izrauban...
I nedavno se pojavio jedan crni redizajn iz Splita koji izgleda uredno ali nigdje ne piše kilometraža pa pretpostavljam da je poveća
http://www.njuskalo.hr/auti/bmw-m5-m5-e39-oglas-4428431druga stvar - Bmw M5 E39 je auto koji se proizvodio od 1998-2002 - znači najnoviji model je 10 godina star i ekipa koja ima love ne kupuje tako stare aute koji troše 20litara plus i skupi su za održavanje...taj volvo i merc koje spominješ sigurno nisu bili 2002.godina nego vjerovatno 2008. ili tako nešto..
jednostavno, ljudi s lovom kupuju nove aute ili maksimalno koju godinu stare...a i šminkeri koji kupuju aute za pokazivanje sigurno neće kupiti liniju staru 15 godina....taj M5 E39 je auto za ljubitelje Bmw-a i M odjela i općenito auto entuzijaste, a takvi najčešće nemaju love....a i taj M5 nije baš everyday car tako da je i tu pušiona....
prodao sam ja lani 156 2.4 JTD 20V 2004.god. za 11100 eura u roku mjesec dana, a 95% drugih vlasnika istu alfu ne može mjesecima prodati ni za 8000...jebiga treba imati sreće, ne može se generalizirati po par primjera...
kaj se frendovog M5 tiče, bio je sa raznim potencijalnim kupcima na svim mogućim pregledima, mjerena je kompresija itd... i auto je apsolutno bez greške....ali prodat će se on, ne sumnjam...
mislim da je sad dosta sa OT u Marrekovoj temi ali kao kaj veliš, on je isto ljubitelj bimmera pa nebu zamjeril