sad kad je sve gotovo možeš i pohvalit majstora javno
Smijem? Jer koliko se sjećam ne smijemo reklamirati ovdje nikoga?

:
Uglavnom, ako smijem stvarno bih ga pohvalio..jer je morao pomalo trpjeti i moje dramatiziranje

:hehe: :hehe:
Pravi ljudi se u stvari poznaju kad se nešto zahebe...a ovaj moj mislim da je bio totalno fer i korektan, jer ipak se radi o 166-ici
i na takvom autu mnogi bi lovili u mutnom...
Sad na kraju mi je malo krivo što sam, pokazalo se, prebrzo izgubio povjerenje u njega..al' mislim da je i to razumljivo i shvatljivo.
Uglavnom, radi se o Tomici Cvetku, on je šogor tu jednog Alfiste, koji ima iskaznicu ispod broja 30
http://www.autoservis-cvetko.hr/Preporučio bih ga zato jer tko radi - taj i griješi - i svakom se u dobroj namjeri može desiti zaheb. On je preuzeo svoj dio odgovornosti
i dečki su stvarno napravili sve najbolje što se moglo, nisu sve raskopali i složili čim prije..nego su sve detaljno očistili, sve složili tako da,
citiram ga: " I on(i) i ja možemo mirno spavati." I cifra na kraju nije astronomska, nego fer i korektna.
Ajd, pa ako se tko odluči otići kod njega..nek samo spomene da ga je Lonky, bordo crvena 166 jtd, također iz Zaprešića, preporučio.

..uglavnom moći ćete biti sigurni da vas neće zavaljati..i ako nešto slučajno nešto krene po zlu, neće biti filozofije i izvlačenja...a to danas puno znači
i teško je naći