0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Jučer sam montirao zimski set kotača i danas detaljno oprao auto...sada samo da nabavim gumene tepihe i alfa je spremna za zimske radosti (Image removed from quote.)(Image removed from quote.)(Image removed from quote.)(Image removed from quote.)Super su joj sjele ove felge i sam opet u nedoumici koje joj bolje stoje...sa ovima je nekako agresivnija...sa onima elegantnija...
Nisam kod njega, jer sam na drugim forumima čuo da loše radi sa kožom..Bobo iz AP Bobo mi je dao preporuku i broj od Željka i vidio sam u praoni jedan BMW i Porsche kojem je Željko sređivao kožu tako da sam se odlučio bez razmišljanja...Ovo je ispalo 350kn, auto je 2 dana bio kod njega.....broj od Željka je 091/5282592 i nalazi se iza Antunovića u Španskom
jel zna netko tko bi to mozda u rijeci radio,meni je isto tako na rubu sica i na naslonu a volio bi to sredit. i ne kuzim na koju foru napravi da izgleda kao novo :
imas neke preparate za kozu koji su nesto ala ko "lak" i onda se samo izmjesa boja i stime "prelakira"
aj ako netko zna kako se to zove i di ima za kupit neka napise. a budem li ja sa raznim preparatima mazao po sicevima bit ce tu svega :hehe:
http://www.ebay.com/itm/Leather-Technology-250ml-BMW-Car-Leather-Seat-Repair-Dye-/180734509437?pt=UK_Car_Accessories_Car_Care_Cleaning&hash=item2a149dc17dima inace i boljih nacina ali ovo je jedan od njih
Šta reći pametno Meni za nijansu bolja sa prijašnjim felgama
meni je odlicna i sa jednim i sa drugim setom!
Šteta felgi za drljanje po zimi.. na proljeće će biti izubijane od kamenčića..
hvala.
Lijepa je alfa, i sad s zimskim setupom izgeda puno ljepše, ove felge "ljetne" su za 156 i 147 nekako više.
Bez brige, uvijek prvo ponudim auto na forumu, tako sam i bivšu 156 2.4 samo nažalost nije bilo zainteresiranih.....
evo dvije fotke sa mini susreta Getejki...kolega Fenris i ja...Ostao sam ugodno iznenađen kako načipana 1.9 JTD ide.....odličan auto.....još par detalja i bit će vrhunska... (Image removed from quote.)(Image removed from quote.)
Odlične GT-jke. Prvi detalj neka bude skidanje ratkapa jer siguran sam da su čeličane ljepše
to i ja kažem....ili nek si bar stavi original ratkape od 147 ili 156....drugi put neki veći meet moramo organizirati...
Kažeš ide ova 1.9 :