Ima 7.2 do 100 i jako je vozljiv auto, ali dosta sad o Hondama..naravno da je 3.2 V6 brži..samo sam htio naglasiti kako mi se sviđa ta elegancija Getejke koja izgleda isto kao i da ima 150KS, a neki auti poput te Honde sa spojlerima, naljepnicama itd. izgledaju kao da će poletiti pa se često iznenade 
Kolko ti imaš KS??
Jer ispod 7s do 100 ima 3.2 ako se starta kako spada....
Moja bivša 156 je išla sa Rapidom (205KS, 1385kg) bolje od 2.5 V6, znači to bi bilo oko 7s do 100... kvačilo je držalo super iako je bilo zamijenjeno pod garancijom na 45000km tako da sam ja imao praktički novo kvačilo...
Vidiš, ja sam dosad vozio i atmosferca, i turbo dizela i turbo benzinu (V6 TB) i najljepše mi se vozi atmosferac(naravno V6 koji ima snage kroz cijelo područje okretaja i vrti se do 7000giri)....turbaci su fora sa tom navalom momenta ali pogotovo kod dizela me malo smeta usko radno područje (sve se odvija između 2000-3500 okretaja)
Ali mora se priznati da svaki ima svoje čari...
Uf al sam se raspisao...bumo se svakak jednom našli...planiram neki photo session Getejki (frendova 3.2 iste boje kao tvoja, od drugog frenda čipana crvena 1.9 i moja) pa te možemo uključiti
)
koliko točno imam ks neznam, nisam još bio na valjcima...uglavnom sigurno manje od 2.4 s rapidom...
znam da sam negdje na 7sec do 100..a međuubrzanja ludnica...
al za GTjku V6 je zakon..zbog tih 7000giri..i zvuka...auto je predviđen za V6 benzinca, al ja sam evo u nepunih god dana natuko 30000km
tako da bi mi je to neisplativo, tj. financijski bi to teško išlo, a imat obadvije još teže..
ja bi volio da su pod zadnje u nju stavili 1750tbi iz giuliette... mislim da bi to išlo kao V6, s čipom i bolje..jer je ipak lakše...i nešt je "ekonomičnija"..

po meni bi ti bio idealan omjer...al nema zvuk V6...
a kod mene na 2000okr iako je diesel nema snage..nesmijem ni dat gas zbog momenta na kvačilu.. to je sve Seb presložio.. kod mene se počinje odvijat od 2500okr pa tamo do 4500-5000okr..
presložen je turbo..s većim kompresorom, pritisak je u nebu...

Al u GT 3.2 se nikad nisam vozio..pa me zanima kako to ide spram moga auta...
odo sad na more malo...kad se vratim stavit ću kod sebe na topic 2-3 videa pa će se vidjet kakav je shus..

kad bude foto session javi pa da GTjki bude čim više...samo javi prije da uglancam auto..

eo i ja se raspisao..neću više...

pozz