Evo da napokon stavim malo novosti..zadnja 2 mjeseca se puno toga radilo na autu...ne znam odkud da krenem ali ajmo od servisa i promijenjenih komponenti i sitnica:
prvo sam napravio kompletan servis kod Seba (ulje, filteri), pa uz to brtvila poklopca ventila sa prstenima,gornje vilice original, jedan prednji ležaj kotača..
nakon toga i dalje je lupkalo iz ovjesa pa sam zamijenio i donje vilice original (jedna je imala lufta) tako da su sve 4 vilice nove i original. Na kraju sam napravio špur i auto je tip top po pitanju ovjesa...Isto tako usput je promijenjena i manžeta poluosovine i stavljena nova mast..
Stavljene su i nove gume Pirelli P ZERO ROSSO 225/40 ZR 18 92Y XL s kojima sam zadovoljan osim što imaju premali (zapravo kao da i nemaju) rub za zaštitu felge

Usput sam otišao na besplatnu kontrolu klime gdje je ustanovljeno da treba nadopuna sistema i da klima nešto šteka te je zamijenjen i presostat klime tako da sada radi bez greške i hladi vrhunski..
Nakon servisa sam naravno napravio i servis plina gdje su izmjenjene sve cijevi rashladnog sustava tako da je i po tom pitanju sada sve kao novo i bez greške

Promijenjeno je i stavljeno dosta sitnica - novi stražnji znak, novi okviri tablica, novi šarafi kotača, novi brisači (Bosch AERO Twin), zaštitna guma za gepek itd..
Na kraju bi se zahvalio Marinu (Marin KRK) koji mi je puno pomogao da se domognem original tepiha(na fotki u postu iznad) koje sam dugo tražio, a kod nas su jako skupi...pre zadovoljan sam, tepisi su vrhunske kvalitete i ne znam što da kažem osim svaka čast Marinu i puno puno hvala..dužnik sam

Isto tako zahvalio bi se i Mauru za pomoć pri nabavi dugo traženih (još odkad sam imao 156) original alu pedala od GTA modela...našao sam na ebayu na odlično očuvan set (kao nove) pedale od 147 GTA i Gt blackline (inače se malo razlikuju od pedala od 156 GTA). Mauro svaka čast na pomoći, također sam dužnik

I još jedna zahvala ide Ivanu (Ivan Zg) koji mi je poklonio original kutiju za cd-ove za alfu Gt..sitnica koja veseli i detalj koji se fino uklopio

Bilo je tu još sitnica ali sad se ne mogu sjetiti, mislim da sam glavninu nabrojao koliko mi mozak radi u ovaj kasni sat