vjerujem ti...meni je prvi auto bila 164 2.0 Turbo V6 sa 205KS...to je bila ubojica, čupala je volan, 300 Nm momenta na prednje kotače a gume 205/60/15....na njoj sam se naučio voziti i 164 uvijek ostaje u srcu..a auto se odlično vozi, ništa lošije od novije 156...
A ova 3.0 24V
je top...volio bi i nju probati...a i da me ti provozaš u GTA da vidim kako se sa Bilsteinima ponaša...mislim da mi je sljedeći upgrade neki dobar ovjes, gewinde i špera Q2...
Ako budeš iša na upgrade obavezno bilstein ili kw ili ništa drugo,u biti ovjes od 10 tkn na više

a da sam u pravu dokazat ću ti kad se vidimo, kolega ja sam na svom bilsteinu počeja sumnjat da nije pravilo da šta je skuplje da nije i bolje dok nisam popizdija i slušajno se poigra sa gumbom za stupnjeve tvrdoće i slučajno poklopija odgovarajuće postavke... ej, sad uživam u svakoj sekundi dok je vozim, a mislija sam da sam bacija pare, problem je šta malo tko to zna štelovat, ovde u Splitu im je to sf, biže od toga ka da je to naučna fantastika, a bija sam frustriran sa njim jer sam zna da ne daje 100 %.. sad je super... slučajno

ili skupu komponentu ili ništa, to je pravilo u motorsportu