0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
1.9 JTD načipana i sa sportskim ispuhom..čuje se odlično za dizela....vlasnik je na forumu, Fenris..imaš i temu sa njegovom pilom
evo dvije fotke sa mini susreta Getejki...kolega Fenris i ja...Ostao sam ugodno iznenađen kako načipana 1.9 JTD ide.....odličan auto.....još par detalja i bit će vrhunska... (Image removed from quote.)(Image removed from quote.)
Kolega sta mislis da ugradis nesto kao bmc cda, na ovom klipu zvuci :Alfa Romeo GT 3.2 V6 - BMC CDA Test
Kolega kolika je potrošnja plina i da li si zadovoljan općenito s plinom u 3.2?
Ovako: iako nisam nikada bio pobornik plina u Alfama V6, ovaj auto je već imao ugrađen plin, a kako sam auto kupio od poznatog čovjeka i alfiste sam se pomirio sa njim Ukratko plin funkcionira bez greške (kucam o drvo ), ne osjetim razliku u performansama na benzin i na plin, a auto je bio i na valjcima i izmjereno je 270KS na radilici na plin Potrošnja u gradskoj vožnji Zagrebom je oko 20 l/100km, otvorene ceste oko 12-15 (iznadprosječno brza vožnja)..Siguran sam da može i manje ali jednostavno je takav gušt voziti i slušati V6 da si nikada ne mogu pomoći da ju ne stisnem
Uuuuu moram ga pohvaliti auto super izgleda sa zimskim setom .
uskoro taj set postaje ljetni, čim uredim felge
jebeni pederluk Borna svaka cast Seb također za odrađeni posao
kako gay
odlično izgleda samo imaš viška tih crnih cijevi po motoru šteta jer stvarno ta instalacija od plina malo ubije svu ljepotu izgleda šestaka.. čupaj to van i frči šestaka kako i spada na pravo gorivo
ma daj nebudi lud čupat plin iz auta samo da bi dobio malo na izgledu ispod haube...istina da malo injektori i ove cjevcice kvare izgled ispod haube al ionako ne otvaras haubu svaki dan...a vjerujem da ti sigurno se nebi bilo draze vozit duplo skuplje...inace auto apoteka