0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
ne, ja sam uvijek i u kladionici išao na hendikep :hehe:
Joj neznam jer ce sto ostat na autu? Ako ništa bar ces znati staviti na mjesto usput mi promjenis slikion na vratima gdje voda curi
nema problema sad nekih pola sata- sat posla, ako sve ide kako treba , jos cu ti i pjevat : : :
Tommy si siguran da ti je to pametno : : :Mogu doc i ja na koncert :
Danas problemi poruka check engine pa ASR unavailable pa VDC unavailable pa nešto sa hill brake lampica od Asr-a cijelo vrijeme svijetli,kazaljka od obrtaja kao da štuca cijelo vrijeme skaće i pada,gorivo skoro pun pokaziva nulu ima tko kakvu ideju kaže Seb mogučnost akumulatora jest da je 5 godina star nikad se nezna jer ima tko kakvu gresku takvu na dizelu i kaj je bil problem? :rolll:
Trebao sam danas ali sam na praksi i doma imam radove tako da nemam vremena sutra ujutro bude tat otisel kod susjeda ima vrhonske akomulatore kod gablecom ga budem spojil i videl ako je to onda ga bumo kupili doma ih radi na traktoru mi držal 12 godina ovu zimu novog sam metnul
Stavljan akumulator 75 Amepra otisle sve one poruka ali ostal have engine check
si siguran da je smo to problem?
opet isti problemi kao i prije nego smo promjenili akumulator išli smo nekamo nije htio otvoriti bunker kada smo išli doma otvorio je upali sam ga i nije visse check engine sad prešli smo 2 km i opet check engine i sve ostale greške
kak znas da je to da stvarno nije neki problem?Jer se može kod bilo kojeg majstora ili baš kod onoga koji je specijaliziran za Alfa Romeo btw jer on stane nakon nekoliko kilometara ako on cijelo vrijeme pokazuje greške?
Sve pet cul sam se sa sebom ali kak ja morem bit siguran da on nebu stal Na cesti ili još gore na autocesti
Danas bili kod majstora u gradu spojio na comp i nema nikakvih problema ujebao stari akumulator dosta pa su cijelo vrijeme opozorenja dolzila izbrisao greške treba očistiti gljivu i leptir koji je na usisu na ulazu u motor ima zmazanoce na njemu
Iduci tjedan dobivan pare od prakse onda narucujem preko e-baya K&N panel origigi