0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Turismo Intenationale 18x8.0 ET41 replica made by WSP Italy,Falken Azenis FK 453 (235-45/18 98Y ) Thanks to danko, tata kaže da bi još trebala 1 inch u pod (Image removed from quote.)(Image removed from quote.)(Image removed from quote.)(Image removed from quote.)
Nije odmah ako smo napravili 20 km sa njima,to sam danas slikao
Drži se 100 puta bolje od one kombinacije nije još bilo nekih konkretnih testova,ali je bolje,mogli bih stvarno me zanima tko je brži,budemo se dogovorili
Uzivo izgleda puno bolje
Previsoka je. Zato felge izgledaju manje...I ove napljepnice po bokovim mi nisu za 159-tku al ok... Nije lose!
(Image removed from quote.)(Image removed from quote.)
šta opet nije htjela pa hauba u zrak :
HAHA ma nije to ovako malo digno da ljudi vide što je motor Stvar je što se kod JTS nešto može i vidjeti za razliku od JTD-a
Kod JTD-a nema sto nije od plastike jos malo i blokove budu od plastike radili :hehe:
Bitno je da se motor nevidi,a kocnice ovise o opremi i budalama koje neznaju staviti kocnice na auto kada ga proizvode nego metnu neke koje bi bile za 33 slabe pogotovo pravi 33 za utrke
Kakvi JTD i JTS budem ja vama pokazo kod TD sve je otkriveno niko se ne srami : :
: : ajde organizirajte utrku jednu, a ja cu vam poskidat sve sa auta da budu isto teski : : : :