0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Jedno pitanje,Puca li vam veza sa ecu-om kad koristite crackani FES? Meni sa free verzijom radi super očitavanje parametara u radu, međutim sa crackanim ne, radi mozda 10-15 sekundi i onda rikne.Ak ima neko lijeka molio bih da javi :
Kao što naslov teme govori, radi se o Fiat MultiEcuScan-u.. naletio sam na netu na program..verzija je 1.7, ima i tocna procedura za instalaciju.. vjerujem da ima i puno vise opcija od FES-a.. od istog je tipa program.. moderatori i admini, ako je tema na krivom mjestu preselite/spojite s drugom.. program je na 4shared-u.. 20-ak MB ima program.. instalirao ga jesam, radi...spajao sa autom nisam jer trenutno ne mogu, pa ako netko ima volju nek skine, instalira i isproba... link: http://www.4shared.com/zip/-eNDM7v4ba/Fiat_MultiECUScan_v17_MHH.html
ovaj crack što mjenja ID hard diska, je u zadnje vrijeme počeo zajebavat, prebacuje na free verziju svako maloai pazite kad promjeni ID diska, neke druge stvari su mi crkle tipa autocom i brainbee trebao sam ih reinstalirat
Jel se može u free verziji Multiecuscan-a pokrenuti regeneracja DPF-a?
Neznam dali je u free moguće ali u punoj moguće Poslano sa mog SM-N9005 koristeći Tapatalk
Kako doći do pune? - ili do ovog tvog na mobitelu Instalirao free verziju na laptop i na kraju laptopu u BIOS-u blokiran pristup portovima koje nikako nemogu podesiti...
drugovi imam problem sa diagnostikom ili kabelom imam instaliran fiat ecu scan i drugi fiat multi ecu scan, kad bilo koji od ta 2 spojim na kola mogu da udjem u air beg , abs, i ostalo samo u motor nemogu,neda mi ni sa jednom dijagnostikom da udjem. šta je po sredi zna li ko. pre sam ulazio sa istim kabelom i lap topom bez problema i moji neki drugovi sa njihovim kabelom i kompom ulaze i sad u motorni računarr al ja nemogu, jel ima neko neku ideju šta bi moglo biti,hvala unapred
Mogu ti ja dati link za punu windows verziju Alfaobd ali moras riješiti taj pristup portovima.Koji kabal imaš?
Šalji, imam drugi laptop u firmi imam dva, ELM327 - USB i onaj bluetooth...
Mene muci drugi problem,, neda mi na laptupu da mjenjam ID od harda pa si ne mogu pokrenuti full verziju Multiscana,, ima li tko ideju sta napraviti,, skicam okolo da si kupim neki stariji laptop,, ali ponuda toga je losa
Što se dogodi kada ti ne dozvoli da mjenjaš ID harda ? Izbaci nekakvu poruku ili tako nešto možda ?
Na novijim laptopima neda promijenit ID, probo sam već