tako je i kod mene....misečno ulijen 100 kn benzina i otprilike 4-5 boca plina potrošin....prolazin između 1600 i 2000 misečno i kad pogledan skupa sa benzinom ispada mi manje oko 50 kn na 100 km....omjer vožnje je 80/20 na strani otvorene ceste i nakon 6 miseci isplatija san oko 75 % uloženog....jeftinije se vozin nego sa dizelom, a da ni ne spominjem užitak u vožnji i zvuk
nama se isplati jer se vozimo dovoljno da bi isplatili plin, ali nekom ko vozi manje od 10 k godišnje ili manje od 15 k, a vozi se više po gradu isplativost mu je duplo manja nego nama.....tribalo bi mu minimalno 2.5-3 god. da isplati uloženo
500 kn se da više na tehničkom ali kad skontaš da u pola miseca vratiš tih 500 kn onda te nije briga
Ja prolazim oko 12-13 tkm godisnje. Do posla imam 3.3 km, cesto vozim do Zapresica i znam se ponekad zaputiti u centar kada je guzva. Auto mi stoji u garazi, tako da i po zimi prebacuje na plin nakon kilometar i sitno. Otprilike taman toliko da se prebaci na plin prije nego krene stani/kreni voznja do posla. Kada idem doma ako je bas jako hladno, na plin mi prebaci taman kada dodjem do doma

: . Ali ta voznja nije po guzvi i stanem samo ako je na semaforu crveno.
Zadnje tocenje benzina je bilo pred vise od mjesec dana i otprilike je na 3/4 tanka,a do sada sam potrosio oko 1/3 punog tanka, znaci oko 20L. A tu je bilo dosta gradske voznje i kratkih relacija do 5km.
Dosta ovisi o tome na koliko je podeseno da prebacuje na plin. Meni je na 35°C.
Kada se sve zbroji voznja je mozda i malo skuplja nego kada sam imao A6icu, ali mi je daleko veci gust voziti. Da nema plina o takvom motoru ne bih uopce niti razmisljao.
A u usporedbi da nemam plin razlika je jos veca. Da me ovako ispadne i 1kn po kilometru, na benzin bi me ispalo minimalno 2kn, a u guzvi i po gradu 3kn po kilometru.