Nemoj zaboraviti da ti kvalitetne komponente ne znače ništa, ako ih ne ugrađuje kvalitetni majstor. Prije 9 godina sam ugrađivao Landi Renzo instalaciju u Startu u Čakovcu. Dečko koji je radio je bio maksimalno pedantan pri samoj ugradnji, a mapiranje smo radili tak da smo stavili generičku mapu i onda ju podešavali prateći parametre u vožnji. Instalacija me koštala 12.500 Kn, ali u skoro 80k km koje sam s tim autom napravio na plin nije bilo nikakvih problema, a napravio sam mislim samo 2 zamjene filtera. Nikakve zamjene dizni, isparivača i sl. nije bilo, a ja razliku u snazi između plina i benzina nisam osjećao. No, za par godina je plin postao manje isplativ, smanjio se broj ugradnji, dečko više ne radi tam itd.
Isto tak, obrati pažnju na to da ti auto prije ugradnje savršeno radi na benzin. Dakle, da su ispravne svjećice i bobine, da auto ne brlja u leru i zacukava tijekom vožnje. Sve te stvari će ti na plinu biti puno izraženije i onda kreću šetnje od servisera plina do servisera "benzina" i natrag.