Isti takav je isparivač, ima već 100 000 na plinu i 5 godina od ugradnje.
Skužio sam šta je, puni se usisna sa plinom, vakum cjevčica sa isparivača radi balone kad uronim u čašu vode kad je auto ugašen.
E sad je li to isparivač ili elektroventil, oko kojeg sam čačkao. Da nije isparivač bio na kraju pa kad je potekao plin kroz prazne cijevi ga probilo?
Probao sam i ventil okrenut u suprotnom smjeru, al ista stvar i auto radi normalno kad upali i s tako naopako okrenutim. To mi nije baš jasno. A ja naravno ni ne znam u kojem smjeru je stajao.
Kad odspojim vakum, auto pali normalno.
Vidi...taj isparivač što sad imaš Genius 1500 sam imao taj slučaj već 2put ,jednom ga promijenio ,stavio isti i nedugo je opet probio....ak ti radi balone..tj ,pušta na vakum ....to je to ,riknio je ,reparacija može ,al kratko traje...uzmi samo model poslije ,ovaj na slici...i zaboraviš probleme s tim

Ako hoćeš...znam u OS gdje ima ...firma "Pliner" iz Ernestinova ,mogu uzet pa ti ponesem na susret u ZG ak dolaziš...mene je koštao 400kn (ne novi ,al uredno prepakiran..s jamstvom)...
Taj serviser mi je sam rekao da je to bolest kod tih modela...probije vakuum membrana pa ti pušta plin u granu...et i moj je išao dobro 50.000 al je krepao...stavio drugi novi..taj je riknio nakon 5000km što je čak razočaravajuće. Ovaj sad model BRC 1200 ili možeš staviti i Zavoli model koji je još bolji....s tim si duuugo miran.