Eh ovako... (sorry zbog dugog posta)
Prilikom duzih ruta koje smo imali juce i danas, pocele su se dogadjati neke cudne situacije sa muzikom i ICS-om...
Nemamo cd changer, slusamo radio, i sve je ok sa muzikom ali nakon duzeg slusanja ICS bukvalno zatrokira na sekund dva i cuje se pucketanje na zvucnike... to prodje, dodje ponovo stanica i sve ok... i ne bi to bio problem da je jednom dva puta, problem je sto je to postalo jako ucestalo.. Kad se vozamo po gradu, nema nikakvih problema... Cim maknemo gdje van grada pucketanje pocinje... I pucketanje na zvucnike ne prestane nakon sto se radio ugasi, ono nastavlja dok je njemu volja...

pa se smiri, pa ponovo pocne... ako preticem kolonu i dignem brzinu malo jace i onda pustim gas cuje se pucketanje...
Kad su bile ove vece hladnoce, - 10, - 15, ujutro sam imao prekid rada ICS-a i pucketanje i to je trajaloko minutu dok se auto ne ustabili...
Motor radi sve super, odziv na gas, ubrzanje sve ok ali me ovo pocinje nervirati...
Ispravite me ako grijesim ali instalacije od motora nemaju nikakve veze sa muzikom tako da ne vjerujem da bi moglo na zvucnike prenositi neki problem s motorom...
Ako ima neko neki prijedlog voljan sam saslusati prije raskopavanja svega...

Jos jedno pitanje... Nemam instalaciju za CD Changer uopste... Kakve su mi opcije ubacivanja instalacije, AUX-a, CD Changera??? Bilo sta samo da pojacam muziku u 166?