Prema informacijama sa AO foruma je GTB2056v (sa Brere i 2.4 JTDm 159ke) odličan za ugradnju na 1.9 JTDm motore (veoma mali lag, ali je potrebno više prilagođavanja...), ali ne i za krajnje snage i brzine gde je bolji GTB2260 (potrebno mu je 500o/min više da izađe iz "laga").
Ako je Seb pravio od GT1749v (ta je u GTjki) nešto kao 1756 hibrid to je onda pun pogodak za 24/7 oštru vožnju, a za male pare nadogradnje...
Mogao bi Seb da se javi i kaže šta je tačno uradio (ako nije poslovna tajna)...
pa mislim da nije tajna, al ja točne detalje neznam.. ja sam isto čitao na AO forumu, a i Seb mi je rekao da su preinake opsežne oko prihvata turba sa 2.4,
mislim da trebaju i jači injektori da progutaju više goriva još jačim čipom, bolesno kvačilo da to prenese kako treba...diferencijal drugi...
a mislim da bi bio velik lag bez jačih injektora jer fali 5 cilindar i više ispušnih plinova da ju zavrte brzo i na manjim okretajima...
i sad kad zbrojiš sve te troškove, više nemaš every day auto, sve je na maksimumu, kvarovi su lako mogući, rađe kupiš 3.2, i za iste pare nju
dovedeš na 330ks, i imaš još puno bolji i brži auto koji nije every day, pa ti i nije bitno kolko troši kad se voziš...
neznam, neću se upuštat u to, mislim, to jest uvjeren sam da je ovo najbolja opcija za brzi every day auto..koji ne troši puno, a ide sumanuto..

samo je isto malo problem s kvačilima, jer nemoš ništ normalno stavit...tako da ću ja naručivat iz engleske..da probam njihovo...