Sad sam tek skužio da nisam predstavio auto ili se izgubila tema

: No dobro...
Dakle radi se o 145ici

'00. g.
Prije sam imao crvenu Juniorku koju mi je pijanac potrgao

17'', spuštena FK federima, LPG, stražnji učvrščivač šasije, full inox od grane nadalje, metalik plava, generalno uređen motor kod Alfaluđaka, komplet novi ovjes(KYB) i sve kaj ide uz to, nove sviječice, veliki servis, OMP bušeno-rezani diskovi + Ferodo thermoquiet pločice all around, ferodo racing DOT5.1 kočiono ulje, novi cilindar kvačila, nove sajle ručne, novi kiler, novi senzor radilice, svi semerinzi novi, nova lambda, novi maf, nova posuda rashladne tekučine, aero brisači, pleteni čelični lajtunzi all around, nove gume, mijenjane sve lampice u interijeru na ins. tabli i komandama upraljanja klime, SMD osvjetljenje interijera, xenoni, sva nova ulja, sve manžete nove, nove polugice getribe, GTA look farovi, custom metalne kopče farova, mini antena, ako se sjetim još čega napišem...
ICE: Sony radio, prednji Focal 165A1 sistemi, iza DLS 125, ispod kreveta pojačalo, čekaju se sitnice
klima, šiber, 4 zračna...
par slikica kronološki:

držači sjenila

To je otprilike to, ima još nekih sitnica estetskih za riješiti na autu, ali ništa spektakularno, baš sitnice...