bas je bilo diskusije o tome...ja mislim da je to nepotrebno jer alfa 145 ima troja vrata i krutu šasiju tako da ni nema izrazitog uvijanja..a i iskreno nisam vidio ni na jednoj za stazu tako nesto...postoje li neka mjerenja uvijanja prije/poslije,jel to testirano ili rekla kazala,zasto si ti to stavio?
Meni fora izgleda i stavio bi da mi netko moze dokazat da to ima smisla...nadam se da ti nisam napravio 
jasno da je roll bar najbolje rješenje. a to da 145 ima krutu šasiju, ja bih rekao baš suprotno...
svi koji se imaju priliku voziti u 145, neka stave ruku kroz prozor i dlan naslone na spoj vrata i krova, pa onda malo kroz zavoje ljuljati auto, a da je prednji povezivač nužan to svi znaju kaj su stavili ili vozili isti sa povezivačem...
nije baš neko oličenje čvrstoče...
ne treba nikoga u ništa uvjeravati, samo probajte

btw ja osijetim da je zadnji kraj malo krući, recimo 5 - 10 % za razliku od prije, nije nekaj pretjerano ali je sitnica i veseli čovjeka

Nema nekog smisla bez stavljanja rol bara. 145 ima tenkovsku šasiju i nema je potrebe ojačavati na taj način 
kao i gore, ne bih se složio sa tenkovskom šasijom

jbga kad čovjek ima savršen auto moro je neš još smislit inače bi mu bilo dosadno , u potpunosti ga razumijem
:
znaš me, znam te

slazem se auto je 
thnx