0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.
Kvaka je u celjsuti diskovi bi trebali biti pnp ali ne znam koja to ima 310 ili je 330 ili 305 Poslano sa mog HTC One_M8 koristeći Tapatalk
310 je igra na 166 kad prioasujes celjusti Sent from my ajfon
Vjerojatno sa 166Rupe se prebuse, to nije problem (ionako se to radi i sa diskovima od 166, mislim da je izvedivo i sa diskom sa 4 rupe) ili se nabavi od gtv 3.0 305mm disk, samo sto je dosta skuplji od 310mm od 166..
Trebaju ti glavcine jer te celjusti imaju radijalni prihvat...
Pozz ekipa...Uskoro ce biti vrijeme zamjene prednjih kocnica...Razmisljam da odmah idem na 330 i 4 klipa...Diskovi i plocice idu nove...Zanima me dali celjusti idu PnP na glavcini ili treba adapter... Radi se o 159 i uzeo bih celjusti od 159...Sent from my iPhone using Tapatalk
1.9 jtdm 8v 2006.g.Eper je predpostavljam nesto kao BMW fun info...Ne snalazim se jos bas... Ovo mi je prva Alfa nakon mnogo BMW-a pa sam jos malo zelen po tom pitanju......Sent from my iPhone using Tapatalk
Traži u forum trazilici eper Uneses broj šasije i izbaci ti sve sa tvog auta samo nađeš i usporedis part numbere sa mojim Poslano sa mog HTC One_M8 koristeći Tapatalk
Diskovi AT 330,celjusti od 166 3.0 i adaptere je napravio Dak motorsport iz Sv.NedjeljePoslano sa mog D5503 koristeći Tapatalk