Mareo, i sad ti je disk još 0,5mm bliže manđeti kugle donje vilice, a već ionako je na 1mm od nje, čut češ ju kako će se topit od vručeg diska

:hehe: :rolll:
ja sam prilikom montaže razmišljao kako ponakut taj 310 disk još cca 2mm van zbog toga, 305 je po tom pitanju savršen, ali mu fali puuuuuno površine za dosjed pločice pa ništa od toga.

trebali ste adapter skinuti za tih pol mm, onaj dio koji nasjeda na glavčinu, pa bi izbacili time čeljusti

p.s. mora da su onda i debljine pločica dosta različite.
ja kod TRW pločica (centirana klješta) prilikom montaže imam lufta za pločicu debljine 1.25mm stavit izmešu, s obje strane, klipići full unutra

Daniels, 330mm disk je fora, i o tome sam razmišljao, od 159 komplet kočnice stavit, 330×28 diskove i ta klješta njezina, ali disk nema centralnu rupu 59mm, nego veču, nemožeš to samo tako izbalansirat. Najjeftinije rešenje ti ej stavit od Crosswagona 330×32 (ima radijalne prihvate i paše, barem bi trebalo na 156 običnu glavčinu) ili od GTA (nosači su drugačiji radi glavčine), al opet, neide 16" što ej meni bio glavi uvjet i jedini, a ti ionako imaš 17 zimske,