Samo 330kliješta (GTA, Q4 i 159) imaju radijalne prihvate. Ak sam dobro razumio, ti si msilio da idu diskovi 330mm i Brembo od Cupre i sve to u 16" ili?
I kak si ti zadovoljan s 305 i tim kaliperima? Ti si stalno na 17" zašto nisi išao na 330mm setup?
ne, sva klijesta sta idu na alfe imaju normalne prihvate. ali ima na alfisti.net stranici za kupiti big brake kit od bremba. taj kit postoji u 305mm i 330mm verziji. taj od 305mm ima radijalne prihvate. a ja CUO (nikad vidio svojim ocima) da neki seat cupra ima taj set u seriji (to su sve ista klijesta GTA, cupra, peugot 406 v6 coupe, fiat coupe, bembo kit 305mm) samo ta cupra i taj big brake brembo kit navodno imaju tako drukciji prihvat.
kad bis nabavio ta klijesta onda bis ih pripasao bez beda.
na serijski rukavac, najbolje da odmah zaboravis da ces to (305mm set od gta, coupea, ...) staviti da bude bas kako treba, znaci bez kemije. jedino da nabavis gta rukavce, ali to jako jako tesko
neznam sta tocno ima zagy, dal 330 ili 310. znam da ovaj decko iz cresa ima 310 (crvena alfa 156 gugiaro, imas temu), pa pitaj njega dal ide na 310mm 16" felga. ili pogledaj negdje dal je izlazila alfa 166 2.0 v6 turbo (mislim da je bas ona imala taj 310 set) sa 16" kotacima. ako je, onda si trazi ta klijesta da ti budu jeftinije zimske gume
ja sam imao doma jedno 2-3 godine ta mala GTA klijesta i nisam nasao nacina da ih stavim bez adaptera sa unutarnje strane diska sta je meni bilo neprihvatljivo.
zato sam kupio ksport klijesta (imas ih kod nas u c-mod za kupiti ali im je drukciji brend, tamo se zovu d2, ali su ista "made in taiwan"). kupio sam ih preko Maura iz Pule sa dosta velikim popustom pa zato nisam mogao birati promjer, nego je imao jos ta koja su mu ostala. inace bi isao i ja na 330 jer kad je bal nek je maskenbal. ta klijesta isto imaju radijalni prihvat pa je adapter vrlo jednostavan i izgleda perfektno
i vidim da spominjes stalno taj q4, jel to mislis na 156-icu q4? ona nije imala 330 disk koliko znam, nego obican 284