0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Imam ja GT sa tim motorom 170ks i ti injektori su unutra...prava razlika ti je sto taj model dolazi sa Q2 diferencijalom i imas tipku sport koja stoji kod rucne preko koje mjenjac mapu pedale gasa odnosno njezinu reakciju...sto se tice prerformansi auta ide brutalnu u odnosu na 150ks i ima vecu potrosnju sve ovisi od noge na gasu...dpf ima u standardu,injektori su ubitacno skupi mislim oko 400 eura komad...ali pozitivna stvar kad se cipira ide kao sotona i nema daska dima upravo zbog tih injektora,a onda dolazi muka sa kvacilom...sve u svemu ja sam zadovoljan sa svojim autom jer sam prije neg sto sam uzeo nju gledao 147 dc ali to je skoro isto sve samo sto ona moze imat 5 vrata...Sent from my iPhone using Tapatalk
Tnx Maki na opsirnom objasnjenu, znaci 4x400 eura, heh, prvo sto idem provjeriti da li su dizne odlicne, inace nista od kupovine
(Image removed from quote.)Daj link na original stranicu I ja bi ovakvu prednju masku pa da vidim kako doci do nje
Dobra boja (Image removed from quote.)
evo i moje 147ice
2 pitanja vezana za 147.1. Kad ugasim auto čujem još neko zujanje. Kao da se nešto pomiče. Šta je to?2. Primjetio sam da se auto nekada sam zaključa ako sam ja kraj auta i ključevi su kod mene. Ali ne uvijek... o čemu to ovisi?Poslano sa mog SM-G930F koristeći Tapatalk