Prvo da odg ovome s qtr imam ja isti, tu potrosnju ja pistignem kada je bas gazim, a ako ti kazes da je umjerena voznja tu onda imas bar "litar viska"
A dalje d vs b rasprava i tu bi nest rekao ako smijem.
Kada sam prvi put probao onog " groznog" 2.0 TS osjecao se kraljem napominjem nije mi bio prvo vozilo a ni prva alfa iako sam samo alfu imao, i onda probam 3.0 V6 166, ne da sam se osjecao kao lralj nego doslovno kao bog,savrsenstvo, i odlucim da je kupim, nakon dugo traganja nadjem ne takvu nego 2.0 turbo. Ajd kompromis, odem do covjeka,kad prodana ali ima 2,4 jtd, kaze probaj. Nagovarao me je 20 min dik nisam pristao jer nisam dosao kupiti traktor nego alfu, ali onda pafff ostao ostao zatecen. Kupim je, sluzila me 6 godina, presla romaniju bez ulja udarana tucena maltretirana po svemu i svacemu i prodao je sa 300+kkm i neki dan sretnem vlasnika i on sav sretan. Poslje nje sam iskljucivo trazi 159 sw 2.4 i kupim opet onaj "losi" od 147 kw jos sa vrazijim qtronicom, ali ja sav sretan i tko mi nevjeruje neka dodje da pijemo kavu, pa mu pokazem sta radi cipani traktor autonatik. A sada ce mi gospodja polagati vozacki i oogodite sta trazim da kupim? Pa naravno 166 V6 benzin! I u koju ja grupu spadam? Pa u grupu teskih alfista koji se pokriva koliko mu korgan dopusta, jer moj konacnu san kojem tezim je crna 75 v6 sredjena po mom ukusu, 166 V6 za duza putovanja i 159 ova koju imam za svaki dan
Pozdrav i budite alfistia ne benzinci i dizeli
Sent from my RM-821_eu_croatia_511 using Tapatalk