ja sam već davno otvorio sličnu temu ali možemo ponoviti gradivo
http://alfisti.hr/forum/index.php?topic=46861.0šta me smeta:
također što nemogu podignuti prozore daljinskim ili ćim zaključam auto da se prozori sami zatvore,
ima opcija da se auto sam zaključa nakon mislim 5 min ali prozori ostanu otvoreni,
znaći treba stalno provjeravati.
loša kvaliteta podizača prozora i visoka cijena zamjenskih ako ode samo komad plastike ( nosač) od par kuna,
mora se kupovati set.
odlično riješeni retrovizori i zadnje staklo sa grijačima, glavno prednje staklo po meni koma,
kad se zaledi treba sjediti u hladnome 10-15 min da klima to uspije otopiti,po meni veliki minus.
pepeljara nikakva, jednom sam ostavio u početku čik pola min u njoj na onom metalu i skurila mi je i dio plastike,
očito nije namjenjena za gašenje cigareta već sam otresanje, a čik kroz prozor.
pozadi ja pepeljare nemam, imam neku rupu iza naslona za ruku koja mi se ćini da je namjenjena za naočale.
uopće nevidim svrhe.
ručica mjenjaća smeta klimi,em na klimi ručno pojačavanje puhanja odrađeno loše,treba stiskati više puta, ako držiš stisnuto treba dulje da ulovi i ode previsoko. trebalo je biti riješeno gumbom na okretanje ili sl.
meni javlja kad nedostaje tekučinje za pranje, za rashladnu tekučinu ne znam, upravo sam nadolio malo,bio sam oko minimuma ako sam bio ispod nije mi javilo da fali. također haubu otvaram iz auta ili na ključ,ne mogu na znak.
za sjedala da idu još dole ne znam dali bih koristio pošto je nos strašno dugačak, da spustim još dole ne bih dobro vidio a visok sam 187 i ovako se prilikom parkiranja i sl moram ispružiti da bolje vidim.
i po meni malo pretvrd mjenjać i predug stupanj prijenosa.
za pregrade se također slažem da ih nedostaje.
više mjesta za noge na stražnjoj klupi. auto je veoma dugačak pa me čudi da toga nedostaje.
ako već cijepidlačimo navigacija mi je prenisko. takve stvari trebaju biti u ravnini sa vidnim poljem, da ne treba spuštati pogled. min 18 cola felge u serijskoj proizvodnji.
inače imam business opremu, god proizvodnje 2007, sport wagon ili karavan verzija.