ovako, vozih se jučer autoputem i temp počne opadat i već kad sam bio blizu doma bila je na 40, kad sam stao doma ostavio auto da radi začudilo me šta ventilator puše full, za termostat znam da je pri kraju jer nikad u zadnjih par dana nisam imao radnu temp, dakle on je za zamjenu, ali svejedno odrađuje kad npr auto stoji na mjestu postigne radnu temp, normalno otvara i zatvara ali nakon dužeg stajanja prelazi lagano do 100 i malo preko što znači da ostaje malo otvoren i grije se cijeli sistem. zanima me prvi dio problema zašto je ventilator puhao a temp je bila na 40. da li je otišao indikator na hladnjaku ili je neš drugo u pitanju, sve mi se to nekako kosi jedno sa drugim jer da indikator ne valja ne bi upalio ventilator i još nešto nekih 20 km autoputa mi je varirala kazaljka od goriva, padala je prema rezervi i vraćala se do kud je natočen. da li je moguće kontrolna ploča sata u kvaru, elektronika ili kakva zavojnica, ako je imao netko sličan problem, ili zna kaj bi moglo bit nek mi javi