0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Evo i dvije slike na kojima se vidi branik s difuzorom i auspuh
Lipa je lipa .. al ova crvena mala isprid tvoje tek
ovu crvenu ispred njegove ne bi ni skužio pored GTA bez uvrede nostalgičarima
damire, ovo je po meni definitivno najbolja alfa koju sam vidio otkad znam za alfe moramo se dogovorit da jednom vidim uživo tu strojčinu
(Image removed from quote.)
asti masti i sirove strasti, ovo je pravi spice shutle svaka čast lijepa kola,ali kad dođeš na benzisku onda ti se ruke poćnu trest!!!!.........
stvarno lijepo izgleda, i moram primjetiti da nema baš 156-ica GTA a zato 147 ispada iz paštete, mislim da si napravio dobar odabir da li te kada uhvati nostalgija za 166? da li bi se sada vratio na 166?pošto si kukao da je pala malo tema pa reko da pokrenem neku raspravu ali me i inače zanima
ja mislim da mi stvarno fali 166 ali ovako nesto slično da bude onda pravi dozivljaj http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showDetails.html?id=155286250&__lp=10&scopeId=C&sortOption.sortBy=price.consumerGrossEuro&makeModelVariant1.makeId=900&makeModelVariant1.modelId=12&makeModelVariant1.searchInFreetext=false&makeModelVariant2.searchInFreetext=false&makeModelVariant3.searchInFreetext=false&fuels=PETROL&negativeFeatures=EXPORT&lang=de&pageNumber=8
ja više volim slikati guzice... :hehe: :hehe:(Image removed from quote.)