Reci ti nama kak si zadovoljan sa uređenjem kože ;-)
Uz dužno poštovanje svima (imao sam i odrađenih poslova kod drugih) svi oni se mogu posramiti kad vide kako su to odradili momci iz "R" studija. Ima jedan prikladan termin - "kvotari" - e takvi su svi ti koji se reklamiraju pod krinkom vrhunskog detailinga, a daleko su godinama i po znanju i vještinama od ovih. Naravno, svi ti kvotari naplate uredno čak i preko mjere, dok ovi ovdje to naprave za daleko manju cijenu, a jedno 10x bolje.
Meni su npr radili kožu već prije, ali kako? Nisu vadili sjedala, a kako uopće pristupiti sjedalu ako ga ne izvadiš, pogotovo kod GTA koja ima šira sjedala koja ulaze u dlaku među svu tu plastiku okolo, znači za kompletno odrađivanje sjedala, treba ga vaditi van. Nadalje, imao sam na sjedalu rupicu promjera 1mm za koju mi je rečeno da ju je nemoguće srediti, osim da se sašije zakrpa, međutim to onda estetski ne bi baš bilo prikladno.
Naravno, momci su sad to sve odradili i riješili.... stanje sjedala i kompletnog interijera je - NOVO.
Ubacit ću ovu fotku tek toliko da se vidi fanatizam ovih ljudi koji su 3 dana radili na autu 8-22h.... i to tako rade na svakom autu....
Evo, iz ovog tapecirunga je izvučeno ni više ni manje nego 2 kante od 20lit vode (crne, prljave) :