0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
a nisam ni znal za njega :rolll:
...e hebiga, ništa strašno, ali nepotreban trošak...
al ne izgleda lijepo (Image removed from quote.)
isto sam i ja na svojoj prosloj razbio haubu zadnju,staklo ostalo citavo,sve se to popravi,nije uopce nikakav problem..dobar limar ce ti to rijesit,barem je meni,ne vidi se ama bas nista,i bilo je na istome mjestu ko i tebi i jednako jako,izvuc,opiturat i to je to,ko nova...
mozda senzor nije skuzio zid jer je prazan prostor,a gore zid...da je pun zid bez praznog prostora nebi joj se to sigurno desilo...desi se .zene!!!moja sestra npr kaze ma ja idem u rikverc pomalo dok ne osjetim ili cujem bum!komentari su suvisni
ja imam senzore... i kameru...ali ipak pošaljem ženu iz auta da gleda :hehe: :hehe:
to je najsigurnija metoda :hehe:
Nije lipo ali nije ni katastrofa, ako te tjesi ja sam jednom uspija na praznom pakingu pogodit jedan jedini stup od struje sad se smijen a onda san popi.dija :hehe:
a evo ohladio sam se i ja...al ti zao auta...a sta ces, zivot ide dalje...
bolje zena nego ti. ovako je uvijek ona krivac :hehe:
Steta, ali desi se, bit ce alfica opet ko nova i onda
+1 , boli me slika kao da je moja alfa
javio majstor drugi tjedan stize nova sajba i zadnja vrata usput cemi pofarbat prednji branik sta je od kamencica ostecen, obavit ce se i servis i Nerica ce bit ko nova Jedva cekam a i fali mi moja Nerica ...a i zeni isto :hehe:
Ma riješiti će se to, biti će ona sad i novija nego prije Ovako si sad dobio nagradu za najljepšu alfu susreta
Zato u SLO da Nerica uzme nagradu Mogao bi poslati ovaj thread ovima iz Milana,kako su trebali da je naprave u startu Sve uredno lepo sredjeno i sa pravim delovima.