dobro sve to stoji, mislim prodaja i profit,
imam iskreno pitanje za sve
Da li bi htjeli da alfe ima svuda u enormnim količinama kao dreka popularno zvanog vau vau ili da to bude nešto ekstra što znam ja i par mojih frendova šta je to i smijemo se debilima u vau vau tutaćima, nema ih puno pa imaš auto drugačiji od drugih a opet ih ima dovoljno da imaš šta kupiti i ima djelova!
Meni iskreno jedna od draži alfe je to što je nema puno, ne znaju svi sve o njoj i ne vozi je svaki seljo beljo nego jedna privilegirana masa ljudi koja zna šta ima i cjeni to!
Potpisujem !!!
Al svejedno mislim da je šef fiata tenkre kad daje takve izjave i kad je plan prodaje 300 000 alfi godišnje i etc......dakle, plan razvoja i cilj alfaromea je krivo postavljen....zato i daje izjavu da ''alfa gubi novac''.....
Iako ,po meni, mislim da je alfa sa 156/147 modelima spasila FIAT grupu ,koja u vrijeme tih modela nija imala ništa konkurentog na tržištu.
Po meni taj šef lagano kaki....i nema pojma o poslu, dokaz tome je uništavanje lancie, alfe.....te brendove je teže bilo uništiti, nego uspješno radit s njima, i zaraditi !!!....mislim da i kod njih ''podobnost'' lagano preuzima vlast

Stric mi je radija u FIAT-u do prošle godine, 30g, pa kaže i on sam kako se napreduje u fiat-u zadnjih 15tak god..... :rolll:
Imamo recimo u zadru primjer takvog nepametnog poslovanja s brendom ''MARASKA''..... :rolll: