14-06-2026, 15:42:09

Anketa

Mislite li da bi bilo bolje da VW preuzme Alfu

Da
88 (26%)
Ne
251 (74%)

Ukupno Glasova: 275

Autor Tema: VW kupi redom sve sto valja -opet glasine za Alfu  (Posjeta: 181072 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline Role 156

• Trade Count: (+9)
  • Ovisnik o alfistima
  • Spol: Muški
  • Alfa 159 2.2JTS SS Ti Beverly tourer 300 ie
    • Požega
Ne fiata vozim zato jel sam htio ovog svog brava odkad sam ga prvi put vidio, dok jos nisam imao ni vozacku i dok su mi starci radili u istoj firmi koja im nije dala placu 2 godine(da dobro si procitao), meni se eto pruzila prilika da si ispunim san koji je eto bio skroman.
Takoder sam htio uredit auto po svom gustu i odluka je pala da cu uredit avoj prvi auto i da cu si ga ostavit zauvijek, jel si malo tko moze priustit ispunit si san svog prvog auta eto ja nisam imao za kruh, pa mi se i fiat cinio kao tada nedostizni san, ne ocekujem od tebe da shvatis)
Na kraju sam za lovu koju sam dao za uredenje auta mogao kupit svasta, al ono sto si ja naumim, ne odustajem od toga.
Dok se bravo radio trebao mi je jedan manji auto koji ne trosi puno do 5000€ odluka je pala na punta jel tada za te novce nisam mogao kupit 147.
Sve sto imam sam si u zivotu potpuno sam uz pomoc zene zaradio i niti su mi njezini mama i tata ista dali niti moji, jel nemaju i ja sam eto  ponosan na svoja 2 fiata i nebi ih mijenjao ni za jednog vw-a.
Tesko sam zaradio novce za njih, al sam kupio sto sam htio i sto volim, a da imam rijeseno stambeno pitanje odavno bi vozio 159 ili gt.

Eto ne ocekujem da netko shvati, niti mi je jasno sto netko manje vrijedi(ili njegovo misljenje jel vozi fiata)?
Nije nicija stvar ak za novce koje me kostao bravo sam mogao birat auto, ne samo vw-a, a neznam jesi di vidio da ga vozim???

Sto se mene tice, ja nemam nista protiv ljudi koji vole vw-a i voze ga iz ljubavi isto tako niti za vlasnike bilo koje marke, nego oni sto ga voze zbog susjeda i jos ga dizu u nebesa, a auto je u najmanju ruku kao i moj fiat, samo mu manje cvrce plastike, a i to je relativno(pogledajte zadnju emisiju potrosackog koda, ima sve vise takvih vw-a) mi idu na zivce

Ja volim alfu i sljedeci auto nece bit alfa jedino u slucaju da ih kupi vw, cisto principa radi, jedino da budu imali sve svoje i niti jednog zajednickog dijela sa vw-om, a to je nemoguce.

ne ocekujem od nikog da shvati moje razmisljanje, al je ono takvo, kome se svida, kome ne i ja imam pravo na njega, jednog dana kad i ja budem imao kakav arese v6 cu mozda mislit da sam najpametniji ili najbolji na svijetu do tad lijepi pozdrav
++++  :ok:
Varijator sekta

Offline Alfa Wanabe

• Trade Count: (0)
  • Sa stažom
  • Fiat Tipo 146 1.6 boxer
    • Zagreb
ja nebi nikad mogao vozit VW iz ljubavi, ali bi mogao iz prakticnih razloga.

:ok:
Voziti dizela je kao voditi ljubav sa kondomom. Ide, ali nije to to.

Boxer

• Gost
Ja molim boga da netko uzme iz fijatovih kanđi napokon alfu i lanciu i od toga napravi nešto pametno i korisno jer cijeli fiat ionako nema pametnog auta :wal: Da bar Hyundai uzme alfu, to bi bio posao stoljeća :love:

Offline Role 156

• Ovisnik o alfistima
    • Požega
Ja molim boga da netko uzme iz fijatovih kanđi napokon alfu i lanciu i od toga napravi nešto pametno i korisno jer cijeli fiat ionako nema pametnog auta :wal: Da bar Hyundai uzme alfu, to bi bio posao stoljeća :love:
  :o000: nedaj boze  :ne2: onda bi nam tek djelovi bili skupi  :da: kolega razbio nekidan accenta 2004 a djelovi da se smrznes  :o000:
Varijator sekta

Boxer

• Gost
  :o000: nedaj boze  :ne2: onda bi nam tek djelovi bili skupi  :da: kolega razbio nekidan accenta 2004 a djelovi da se smrznes  :o000:

Ma nemoj, idi pitaj u ovl. koliko košta primjerice far za 159, kupiš pol korejca u ovl. servisu garant :da:

Lako za cijene dijelova, ne razbiješ auto svaki dan... :ok:

Offline Role 156

• Ovisnik o alfistima
    • Požega
Ma jebo far, kupi prednji most za njega a u oglasniku nema ni jednog za dijelove  :hap:
Varijator sekta

Offline SALE-82

• Trade Count: (+2)
  • Ovisnik o alfistima
    • Mainz (DE)
:ne: ne bi se složio sa tobom da je hyundai skup za održavanje jer sam ga ja vozio 4 i pol godine a djelova imaš svugdje za nabaviti što novih što polovnih. Hyundai/Kia grupa je za sada najbrže rastuća firma u svijetu i za koju godinu bi mogli (hoće) prestići gigante auto industrije kao što su VW,BMW i sl. Njemce je toga strah i naravno da si žele proširiti svoju  auto industriju kao npr. vw koji želi kupiti alfu.U njemačoj je npr. prodaja hyundai vozila drastično porasla iz razloga što je recimo best buy. Za recimo nekih 17-18 tisuća € kupiš I30 crdi sa full opremom koji je daleko bolji i kvalitetniji od nekog golfa V ili VI tdi.
« Zadnja izmjena: 23-01-2011, 14:25:57 od SALE-82 »
Meni kad krene u životu, toliko se zalaufa, da krene bez mene.

Offline extrema

• Sa stažom
    • Slavonski Brod
IN HOC SIGNO VINCES !

superfly tnt

• Gost
jedini nacin da se VW izbori za prvo mjesto je da pokupuje sve propale firme i napravi nesto od njih. koreanci i kinezi ce ih inace pojest ko malu djecu za par godina.

Offline a.m.alfa

• Administrator
  • Ovisnik o alfistima
  • *
  • MG HS
    • Fiume (RI)
jedini nacin da se VW izbori za prvo mjesto je da pokupuje sve propale firme i napravi nesto od njih. koreanci i kinezi ce ih inace pojest ko malu djecu za par godina.

Koreanci su svoje napravili samo trebaju održat firme da se ne raspadnu,Kina je tu najveći proleter  :da:

33QO

• Gost
Čini mi se da je i crni đava bolji od fijata

Offline Role 156

• Ovisnik o alfistima
    • Požega
:ne: ne bi se složio sa tobom da je hyundai skup za održavanje jer sam ga ja vozio 4 i pol godine a djelova imaš svugdje za nabaviti što novih što polovnih. Hyundai/Kia grupa je za sada najbrže rastuća firma u svijetu i za koju godinu bi mogli (hoće) prestići gigante auto industrije kao što su VW,BMW i sl. Njemce je toga strah i naravno da si žele proširiti svoju  auto industriju kao npr. vw koji želi kupiti alfu.U njemačoj je npr. prodaja hyundai vozila drastično porasla iz razloga što je recimo best buy. Za recimo nekih 17-18 tisuća € kupiš I30 crdi sa full opremom koji je daleko bolji i kvalitetniji od nekog golfa V ili VI tdi.
neznam koja je godina tvoj  bio ali ovaj 2004.g. je decko malo kvrcnio i platio skoro 20 000 kn popravak  :mah:
Varijator sekta

Offline SALE-82

• Ovisnik o alfistima
    • Mainz (DE)
neznam koja je godina tvoj  bio ali ovaj 2004.g. je decko malo kvrcnio i platio skoro 20 000 kn popravak  :mah:
accent iz 1997g.kvarova nikad nisam imao a prodao san ga sa pređenih 390tkm.veliki servis me je koštao oko 1200kn
Meni kad krene u životu, toliko se zalaufa, da krene bez mene.

XariX

• Gost
Ne kuzim, ljudi sa idejom voze Fiata ili kaj? Koja je poanta posta?  :rolll:

Ovako pisu ljudi obicno bez puno vozackog staza, iskustva, ispod 30g...kad dodju u srednje godine obicno zavrse u nekom bezlicnom passatu, 100x vidjeno

:smijeh :smijeh :smijeh :smijeh :smijeh :da: :ok:

Cek kad kroz par godina doticni pocme velicat bezlicnu vau-vau nakupinu pleha, em ce bit svrs-svrs na suho pri samom pomenu na taj pleh.
"Mali je jos zelen"  :hehe:

:rolll: :da:

Fiat ne zeli oldtimere, sad, but true.
« Zadnja izmjena: 24-01-2011, 09:08:01 od XariX »

Offline tool75

• Ovisnik o alfistima
    • RI

Ne znam koji vrag svi onda voze fijata, ima tako lijepih auta umjesto fiata 147/156, recimo reno megan, opel astra, golf 4 i tako. 

Offline Tare071

• Trade Count: (+1)
  • Ovisnik o alfistima
  • ima kolekciju auta :-)
    • Sarajevo
Ljudi u određenim godinama traže određene stvari od života, pa tako i od vozila. Nekome je bitno da ima dobar zvuk da ima ono nešto, da je auto brzo, a opet drugima je najbitnije da mu auto dobro drži cijenu i da prilikom preprodaje ne izgubi puno. Nismo svi isti, ljudi hvale toyotu kao mahom dizajnerski neinteresantnu marku ali sa nepogrešivom tehnikom i mehanikom, a to je nekome sve. Po meni poređenje kineza/koreanaca sa evropskim markama auta nikako ne stoji. Taj jedan hunday je po svemu lošiji od evropske konkurencije, od dizajna do korištenih materijala pa do motora koji su tehnološki barem u slabijim modelima generaciju iza onog što se trenutno nudi. Naravno ne znači da će tako i ostati jer ljudi rade na sebi, ali za mene u ovom trenutku razni "ševroleti" KIA-e i ostala prometala apsolutno nemaju smisla. Nadalje porediti jedan i30 sa golfom 6 koji se meni apsolutno ne sviđa je smiješno, i30 čak i lošije izgleda od golfa (a to je teško izvest) a o tehničkim rješenjima neću ni da govorim. Na meganu i na astrama se vidi da su materijalima nekvalitetniji od recimo jednog audija, u osnovi na autu se vidi ušteda i vidi se gdje se tačno štedilo, da se ne zavaravamo........
Opet ja alfu vozim iz mase subjektivnih razloga koji su većini nejasni, što meni apsolutno i odgovara, vozit ću je dok meni bude odgovaralo. Ako mi nešto drugo u međuvremenu privuče pažnju bože moj, uvijek se može probati jer auto je najlakše prodati i kupiti novo   :ok:
« Zadnja izmjena: 24-01-2011, 12:00:05 od Tare071 »
"Rightous infliction of retribution manifested by an appropriate agent"

Offline SrdjanBL

• Starosjedioc
    • Banja Luka
Ako bi VW uzeo Alfu isti dan ili tokom noci, sve alfe u oglasima i placevima bi poskupile za 30-40%, jer boze moj to je VW :cigara: :cigara: :cigara: :cigara:

33QO

• Gost
Ne znam koji vrag svi onda voze fijata, ima tako lijepih auta umjesto fiata 147/156, recimo reno megan, opel astra, golf 4 i tako.

Pa ja sam se i vratio na alfu kad su mi se opet počele sviđati

Offline KA2001MR

• Ovisnik o alfistima
    • Duga Resa
:smijeh :smijeh :smijeh :smijeh :smijeh :da: :ok:

Cek kad kroz par godina doticni pocme velicat bezlicnu vau-vau nakupinu pleha, em ce bit svrs-svrs na suho pri samom pomenu na taj pleh.
"Mali je jos zelen"  :hehe:

:rolll: :da:

Fiat ne zeli oldtimere, sad, but true.

lol, jedino sto mogu rec na tvoj post
........

Offline BlekStena

• Pripravnik
  • **
  • 145 - 1.4 boxer
    • Sisak
Ako bi VW uzeo Alfu isti dan ili tokom noci, sve alfe u oglasima i placevima bi poskupile za 30-40%, jer boze moj to je VW :cigara: :cigara: :cigara: :cigara:

da bar  :hehe:
........ ......kad narastem bit ću QV

XariX

• Gost
lol, jedino sto mogu rec na tvoj post

Mladicu, popij pifce, smiri zivce. Nakuplja ti se gorcina, a nepotrebno. ZIVI zivot, a ne da ga upropastavas nepotrebno.
Neki "ovo tu" smatraju zafrkancijom, neki kracenjem vremena izmedju kompajliranja, a neki preozbiljno.  :o000:

Offline Tare071

• Ovisnik o alfistima
    • Sarajevo
Meni sad nešto pade na pamet, meni čak i odgovara da VW kupi alfu ! Jer ako se to desi, ja ču imati fabriku alfa romeo u komšiluku, TAS će izbacivati giuliette, biće mi to domaći proizvod  :hello:

Offline Alfa_gtv

• Global moderator
  • Trade Count: (+7)
  • Ovisnik o alfistima
  • *
  • GTV V6 TB, GIULIETTA, Z750, SF1098S
    • ZG
 :hehe:  :hehe:
moja AR GTV 2.0 V6 TB

"Many of the technical solutions you'll find in a Ferrari, are also often used in an Alfa Romeo"

Offline KA2001MR

• Ovisnik o alfistima
    • Duga Resa
Mladicu, popij pifce, smiri zivce. Nakuplja ti se gorcina, a nepotrebno. ZIVI zivot, a ne da ga upropastavas nepotrebno.
Neki "ovo tu" smatraju zafrkancijom, neki kracenjem vremena izmedju kompajliranja, a neki preozbiljno.  :o000:
Neznam di si ti vidio da se ja zivciram u kratici lol je smijanje, a zivcani ljudi se ne smiju :)

Meni se nema sto nakupljat gorcina, pogotovo ne zbog takvih stvari.
 Lp
........

Offline dumpors

• Ovisnik o alfistima
  • 147 1.9 JTD
    • Mostar, BiH
Meni sad nešto pade na pamet, meni čak i odgovara da VW kupi alfu ! Jer ako se to desi, ja ču imati fabriku alfa romeo u komšiluku, TAS će izbacivati giuliette, biće mi to domaći proizvod  :hello:
:hehe: :hehe: :hehe: a raja ce ih od milja zvati golfetta
...and did you exchange a walk on part in the war for a lead role in a cage...

Offline Tare071

• Ovisnik o alfistima
    • Sarajevo
:hehe: :hehe: :hehe: a raja ce ih od milja zvati golfetta

Pa to je moj potajni san, jedna TAS Golfetta TDI, pumpa-dizna buraz to je provjerena tehnologija  :hello:
« Zadnja izmjena: 24-01-2011, 20:42:44 od Tare071 »

Offline dumpors

• Ovisnik o alfistima
  • 147 1.9 JTD
    • Mostar, BiH
Pa to je moj potajni san, jedna TAS Golfetta TDI, pumpa-dizna buraz to je provjerena tehnologija  :hello:
:ok: A sad salu na stranu,kosa mi se dize od same pomisli :kosa:
...and did you exchange a walk on part in the war for a lead role in a cage...

XariX

• Gost
Neznam di si ti vidio da se ja zivciram u kratici lol je smijanje, a zivcani ljudi se ne smiju :)

Meni se nema sto nakupljat gorcina, pogotovo ne zbog takvih stvari.
 Lp

No, eto, vidiš, ipak na zelenu granu  :hap:

Naknadni edit: nemoj sudit ljude po tome dal se trenutno smiju, jer nikad ne možeš znat kroz što trenutno, ili su nedavno pošli.
Al, svakako, osmijeh niš ne košta, pa stoga eto još jedan cerek  :hap:
« Zadnja izmjena: 24-01-2011, 20:49:15 od XariX »

Offline Nowa

• Starosjedioc
    • Celinac(BiH)
P-D je 2009 otisao u zavorav sada je u tas-ovima cr sistem ubrizgavanja.
Valjda im dosadilo da prave najnajnajmotore pa presli na CR da budu kao ostatak auto industrije.

Offline Tare071

• Ovisnik o alfistima
    • Sarajevo
P-D je 2009 otisao u zavorav sada je u tas-ovima cr sistem ubrizgavanja.
Valjda im dosadilo da prave najnajnajmotore pa presli na CR da budu kao ostatak auto industrije.

ne vjerujem ja u te šejtanske tehnologije, pumpa dizna drug, ako je valjalo u T55 tenku valjaće i u mom autu   :funny: