Ukupno Glasova: 275
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
A motori?
Znači ne bi imao pravo na aktualne motore jer su oni fiatov patent.
Onda rađe neka crkne! :hehe: :hehe: Kad su kupili lamba, bar su motor dobili s njime
i onda stavili svoj unutra :rolll:
tako je. JTD nije alfin motor, već je FPT, fiat grupa u koju spada alfa.Druga je stvar da je fiat odlučio da će prvo te motore stavljati u alfe kao i multiair.Mogu reći da se umnogoćemu slažem s grdim, ali i djelomično s viktorom.Fiat je na području benzinskih motora ubio alfu.da li bi VWovi bili neka sreća neznam, iskreno nemam puno iskustava s njhovim motorima, od VWovaca s eneće čuti puno toga jer ruku na srce imam osjećaj da je 95% prodanih vozila iz VW koncerna TDI.
Nema budućnosti iza Giulie.Što nam to govori?Meni da Fiat nije siguran u to da će Alfu posjedovati nakon Giulie ili da li će Alfa uopće postojati nakon izlaska Giulie, puno toga ovisi o Giulia-i.Ako će biti buljokoa i zdepasta poput dvojca MiTo/Giulietta, onda arivedereci Alfa Romeo.
Bilo bi dobro da VW preuzme Ferrarija jer se onda nebi mučio time da ga nikad neću imat zbog cijene nego bi si rekao da ga neću kupit iz principa
Još kad se sjetimo izjave da se neće pojaviti nasljednik Brere i Spidera :rolll: Znači, oni su Alfu već pokopali
Ma hajde, nemojte tako crno. Ako Alfa ode pod ledinu meni ce konacno auto imati neku vrjednost. Muzejsku!! :
http://www.e90post.com/forums/showthread.php?t=477882uvijek postoji alternativa
e jebi ga bubu samo mogu sanjati, bimer i nije SF, skuplji od das alfe ce biti, ali ne previse
Ako već pričamo o alternativama, pa recimo E92 335 cd
E, vidis, ovo je BIMER koji se meni dopal odmah na prvi voley, kad sam ga videl u zivo. Isto kak i recimo i ovaj:(Image removed from quote.)(Image removed from quote.)Na slici ne izgleda niti malo impresivno, al uzivo je HIJAOOOUUU.No, kako god bilo da bilo, jos ja moram napraviti ohoroho dosta km, da uopce i pocmem razmisljat o bilo kakovoj zamjeni moje savrsene ljepotice
Pa ja baš i nisam obožavatelj SUV-ova :rolll:Ali ima i serija 6xx zanimljivih modela Iako kad bolje razmislim, ipak bi radije 3xx
6ica majka
hebli vas ti bavarski krampovi sa tablom iz kockice