@Đizus
Radi se o internet mišljenju kao realnom na temelju iskustva kao npr Grdi i internet informaciji kao nagađanju.
Druga stvar koja mene fascinira je da tebi ne valja JTS, ne valja ti TS 16v, ne valja boxer...Pa što onda valja ??? Predpotopni zaostali TS 8v kojeg mogu napajat jedino Gadafi i kompanija???
znam da se zajebavas ali ako ozbiljno mislis da je 8V predpotopni onda neznam sta je boxer. istina je da su ti motori zastarjeli ali i dan danas funkcioniraju , mozda cak i bolje od vecine 16v motora. ako cemo bas ic u dlaku onda su 8v boxeri i 12v sestaci staro zeljezo prema TS-u koji je bio ispred svog vremena kad je izasao. sto se gadafija tice, probaj vozit i natocit par rezervoara , iznednadio bus se. mozda ga ubacis u svoju 156icu.
nemam ja nista protiv boxera i ima on svoje cari ali nazalost takav motor nemoze pokrenut automobil koji ima preko 1 tone. tako je napravljen i to treba prihvatit. era boxera je zavrsila sa 33ojkama.
sto se isusa tice, mozda je teoretski dobro potkovan, jbg gugl is your friend, ali prakticna znanja neka ostavi nekom drugom. nek se uvati rimskog prava i zavrsi taj fakultet, obuce odijelo i vozi 159 jtd. i nek nis ne dira na autu, cak ni stangicu od ulja.
3 motora su obiljezila alfinu trkacku povijest - boxer, nord i V6 sve ostalo su motori koje je netko drugi razvijao i dorađivao sa ogromnim buđetom. na taj nacin moze i KIA imat odlican motor.