ovo za 75 veća glupost jer je auto kvalitetnije napravljen od svega što danas izlazi iz fiat štale i izašlo je proteklih 24 godine od kad ih je fiat preuzeo.
Usporedba s konkurencijom iz onih vremena ti se svodi na rekorde, passate, audije 80 ili 100, neke japance iz tog vremena ako uopće postoje jr su oni u ono vrijeme radili tostere i kutije za televizore :hehe: ....pa objasni meni ćoravom i jednu jedinu stavku u kojem su ti auti bolji/ljepši??? Pa to su doslovno bile bezlične kutije lima napravljene na istim štancama na kojima je hitler radio tačke za vojsku a svjetleće elemente su preuzimali od starih kamiona
75 je bila ispred svog vremena i to je bio najveći problem
Nonsens kakav se ne pamti
Ma o čemu ti pričaš, koja kvaliteta, koji dizajn, meni je bolji dojam ostavljala FIAT Reagta nego 75-ica...
alo ovdje je rijec o VW i Alfi
sad VW ima ekipu koja je radila u italiji u fiatu i alfi i naravno da ta ekipa zeli alfu u svojim redovima. nek VW je kupi i nek se nemijesa puno. nikad 159 ili njezina nasljednica nece biti konkurencija passatu, barem prava
Da što se dizajnera tiče, VW je kupio svu ekipu, Eggera, DaSilvu, Giugiara, i jel sada možda rade išta bolje nego prije

:
I dalje iste kante, sve na isti kalup, kutije kojima najbolje stoji crna boja...
big deal ako ju vw kupi :rolll: već je jednom prodala dušu fijatu
i kaj onda .... hoče li to umanjiti vašu ljubav prema alfi kao marci koja je prva osvojila F1 ili ljubav prema autu koji trenutno vozite a kao alfa je
Naravno da hoće, ja ne vozim Alfu 158 iz 1950, a neću vječno voziti ni trenutnu Alfu
Pa VW otvoreno kaže, mi imamo spremne nacrte za XX novih modela Alfi, znači samo se čeka amen da malo prekroje lim na Polu, Golfu i Passatu, i eto novih Alfi...
kao model da (jer drugog nije bilo) ali kao ukupni broj alfa nije postigla ono sta je bilo za vrijeme 33 75 i 164. mislim da je to vazniji podatak. 145 nikad nece bit bolji od 33 jer je 33ojka konkretna, a 145 je malo od svega, nit smrdi nit mirise. neznam uopce koja joj je namjena osim da konkurira golfu 3.
Prodaja 33/75/90 je išla još nekako zbog stare slave (iako je konstantno išla nizbro).
Prodaja 145 nije krenula sjajno, ne zato što je auto bio loš nego više zbog loše reputacije 33/75/90, i od 145 se prodaja ponovno počela oporavljati.
Uostalom evo ti graf pa studiraj: